Boomverzorging Utrecht

Boomverzorging in Utrecht nodig? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je boom in topconditie is en blijft. Boomverzorging is immers nodig om je boom topfit te houden. Een goede conditie van de boom heeft als grote voordeel dat de boom minder vatbaar is voor boomziektes en plagen en dat tijdens de boomverzorging eventuele ziektes of plagen snel opgemerkt worden. De boomverzorger van Groentechniek Klomp beschikt naast kennis van zaken tevens over de juiste materialen en diploma’s om het specialistische werk bij jou in Utrecht te voltooien.

Boomverzorging in Utrecht nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen snoeien in Utrecht

Van plan om bomen te laten snoeien in Utrecht? Dan zijn de boomverzorgers van Groentechniek Klomp de professionals die je belt. Met specialistisch materiaal, een hoogwerker en klimtechnieken snoeien zij alle bomen. Ook de hoge bomen laten snoeien door Groentechniek Klomp? Geen probleem, omdat wij beschikken over het juiste materiaal. Verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen hebben voor de bomen in je omgeving. Er kan scheefgroei ontstaan en gevaarlijke situaties kunnen hieruit voortkomen. Daarbij komt dat het verkeerd snoeien van bomen tevens meer kans geeft op boomziektes en plagen. In sommige gevallen is na het bestrijden van boomziektes mogelijk, maar tevens kan het zijn dat de ziekte niet te bestrijden is en dat de boom verwijderd dient te worden. Het is daarom belangrijk om een boomverzorger in te schakelen, die weet wat hij doet. Bij het snoeien aan bomen kun je denken aan de volgende werkzaamheden en technieken:

  • bij jonge bomen: begeleidingssnoei
  • bij volwassen bomen: onderhoudssnoei
  • bomen knotten
  • toppen of kandelaberen
  • het wegsnoeien van risicotakken en dode takken
Bomen snoeien Utrecht

Bomen laten verwijderen

Wanneer een boom bij jou in Utrecht verkeerd gesnoeid wordt, is het mogelijk dat deze een gevaar gaat vormen voor zijn omgeving. Tevens wordt de kans op boomziektes vergroot. Het laten verwijderen van de boom in Utrecht is dan meestal de enige optie. Maar ook wanneer je andere plannen hebt voor de tuin of de boom teveel ruimte of zonlicht inneemt, is het een logische stap naar het verwijderen van de boom. Wij kunnen de boom kappen, rooien of vellen. Wanneer we de boom rooien, verwijderen we de boom zowel ondergronds als bovengronds, dus ook de boomwortels worden verwijderd. Voor het rooien van boomwortels beschikken wij over een speciale stobbenfrees. Deze verwijderd de boomstronk en de boomwortels op eenvoudige wijze. Ook hebben wij de beschikking over een houtversnipperaar. Met de houtsnippers die overblijven is het mogelijk een natuurlijk pad in je tuin te vormen, maar we kunnen deze uiteraard ook voor je afvoeren.

De boomverzorger voor Utrecht

Groentechniek Klomp is de boomverzorger voor Utrecht. Wij zorgen ervoor dat je boom in juiste conditie is en blijft. Je schakelt ons boomverzorgingsbedrijf dan ook in voor de volgende werkzaamheden rondom boomverzorging:

Daarnaast kan onze boomverzorger voor Utrecht je uitstekend adviseren op het gebied van boomziektes en boomplagen. Groentechniek Klomp is in heel Nederland actief, wij doen dus ook boomverzorging in Amsterdam, boomverzorging in Amersfoort en boomverzorging in Almere.

Boomverzorger in Utrecht

Enkele voobeeldprojecten van de boomverzorgers van Utrecht

Vele klanten gingen je voor. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Lees verder Amberboom verplanten

Amberboom verplanten

Lees verder Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Bos uitdunnen landgoed Beekbergen

Lees verder Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Bomen snoeien en kappen voor Stayokay hotels

Neem contact op voor boomverzorging in Utrecht

Wanneer je boomverzorging in Utrecht nodig hebt, neem je eenvoudig contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Ervaring en kennis, maar zeker kwaliteit zijn kernwoorden die van toepassing op ons zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar en staan wij je graag te woord.

Boomverzorging in Utrecht nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen