Boomverzorging in Utrecht

Een goede conditie van je boom heeft als grote voordeel dat deze minder vatbaar is voor boomziektes en plagen; tijdens de boomverzorging in Utrecht worden eventuele ziektes of plagen ook nog eens snel opgemerkt.

Onze boomverzorgers beschikken naast kennis van zaken tevens over de juiste materialen en diploma’s om het specialistische werk bij jou in Utrecht te voltooien.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor boomverzorging in Utrecht kun je altijd terecht bij de experts van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De boomverzorger voor Utrecht

Groentechniek Klomp is de boomverzorger voor Utrecht. Wij zorgen ervoor dat je boom in juiste conditie komt en blijft. Je schakelt ons boomverzorgingsbedrijf dan ook in voor de volgende werkzaamheden rondom boomverzorging:

Daarnaast kan onze boomverzorger voor Utrecht je uitstekend adviseren op het gebied van boomziektes en boomplagen.

De specialisten van Groentechniek Klomp zijn dé boomverzorgers voor Utrecht.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien in Utrecht

Met specialistisch materiaal, een hoogwerker en klimtechnieken snoeien onze boomverzorgers alle bomen. Je bomen laten snoeien in Utrecht is hierdoor in veilige handen. Dankzij de hoogwerker kun je zelfs je hoge bomen laten snoeien.

In sommige gevallen kunnen er boomziektes en plagen ontstaan door slecht snoeien. Het bestrijden van boomziektes is soms mogelijk, maar het kan dat de boom verwijderd moet worden. Het snoeien van bomen door onze boomverzorger omvat onder andere de volgende werkzaamheden en technieken:

  • Begeleidingssnoei of onderhoudssnoei
  • Bomen knotten, toppen of kandelaberen
  • Het wegsnoeien van risicotakken en dode takken
Ook hoge bomen snoeien in Utrecht gebeurt snel en veilig dankzij de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Bomen laten verwijderen

Wanneer een boom bij jou in Utrecht verkeerd gesnoeid wordt, is het mogelijk dat deze een gevaar gaat vormen voor zijn omgeving. Tevens wordt de kans op boomziektes vergroot. Het laten verwijderen van de boom in Utrecht is dan meestal de enige optie. Maar ook wanneer je andere plannen hebt voor de tuin of de boom teveel ruimte of zonlicht inneemt, is het een logische stap naar het verwijderen van de boom. Wij kunnen de boom kappen, rooien of vellen.

Wanneer we de boom rooien, verwijderen we de boom zowel ondergronds als bovengronds, dus ook de boomwortels worden verwijderd. Voor het rooien van boomwortels beschikken wij over een speciale stobbenfrees. Deze verwijderd de boomstronk en de boomwortels op eenvoudige wijze. Ook hebben wij de beschikking over een houtversnipperaar. Met de houtsnippers die overblijven is het mogelijk een natuurlijk pad in je tuin te vormen, maar we kunnen deze uiteraard ook voor je afvoeren.

Je bomen laten verwijderen in Utrecht laat je professioneel uitvoeren door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De beste boomverzorging in Utrecht

Wanneer je boomverzorging in Utrecht nodig hebt, kun je altijd eenvoudig contact met ons opnemen. Ervaring, kennis en kwaliteit zijn kernwoorden die van toepassing op ons zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Groentechniek Klomp is in heel Nederland actief, wij doen dus ook boomverzorging in Amsterdam, boomverzorging in Amersfoort en boomverzorging in Almere.

De beste boomverzorger voor Utrecht vind je bij Groentechniek Klomp.