Boomverzorging in Noord-Holland

Bomen nemen een belangrijke plaats in ons leven in. Ze zorgen voor de broodnodige zuurstof, filteren fijnstof uit de lucht en bieden ons schaduw op hete dagen. Door middel van boomverzorging in Noord-Holland zorgen wij ervoor dat jouw boom in topconditie blijft.

Of het nu om het snoeien van de bomen gaat of om het bestrijden van een boomplaag, wij staan voor je klaar met de juiste kennis en vaardigheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Bomen verwijderen is onderdeel van boomverzorging in Noord-Holland
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomonderhoud in Noord-Holland

Wanneer je het boomonderhoud in Noord-Holland wilt uitbesteden, dan ben je bij ons boomverzorgingsbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen op de juiste manier je bomen snoeien en onderhouden.

Als wij het boomonderhoud in Noord-Holland voor jou uitvoeren dan houden wij ook rekening met de staat van de boom. Bij iedere onderhoudsbeurt kijken wij of de boom nog in goede gezondheid is. Is dit niet het geval omdat de boom een boomziekte heeft opgelopen of gehinderd wordt door een boomplaag? Dan staan wij voor je klaar om de boomziekte te bestrijden.

Boomonderhoud in Noord-Holland laat je professioneel uitvoeren door Groentechniek Klomp

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten verwijderen of verplaatsen

Heb jij één of meerdere bomen in je tuin staan die je liever kwijt dan rijk bent? Dan kunnen wij de bomen verwijderen of de bomen verplaatsen. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis, waardoor wij de bomen snel en op de juiste manier kunnen verwijderen of verplaatsen. Een zieke boom die risico's oplevert kunnen we veilig en nauwkeurig voor je verwijderen.

Is de boom nog in goede conditie, maar wil je de plek waar de boom staat echt voor iets anders gebruiken? Dan kunnen wij je helpen door de boom te verplaatsen. Het is tenslotte zonde van een gezonde boom om deze zomaar te verwijderen.

Wil je juist nieuwe bomen planten en deze bomen verankeren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kennis van alle boomsoorten en weten hoe we deze op de beste manier kunnen planten.

Groentechniek Klomp is jouw professioneel boomverzorger in Noord-Holland

Dé boomverzorger voor Noord-Holland en omgeving

Jij bent op zoek naar een ervaren partij om jouw boomverzorgingswerkzaamheden uit handen te nemen. Onze boomverzorgers hebben voldoende kennis en ervaring in huis, waardoor zij precies weten wat ze doen. Daarnaast maken wij gebruik van onze eigen materialen en machines, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derde partijen. Hierdoor kunnen wij de klus efficiënter aanpakken en kunnen wij de kosten voor jou lager houden.

Wanneer wij de boomverzorging voor jou uitvoeren, dan doen wij er alles aan om het beste uit jouw bomen te halen. We zorgen ervoor dat deze in goede conditie blijven en zorgen ervoor dat de boom geen overlast of gevaar veroorzaakt. Hierdoor kun jij van een mooie en gezonde boom genieten die langer meegaat.

Als professioneel boomverzorgingsbedrijf in Noord-Holland en omgeving hebben wij al vele projecten op onze naam staan. Zo helpen we jou ook graag verder met tal van soorten van boomverzorging in Noord-Holland. Geen klus is ons te groot.

Groentechniek Klomp voert jouw boomverzorging in Noord-Holland graag uit

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Jouw boomverzorgingsbedrijf in de buurt van Noord-Holland

Wij staan voor je klaar om de boomverzorging in Noord-Holland uit handen te nemen. Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd wat wij voor jouw bomen kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan ontvang je van ons een overzicht op maat, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Wij zijn in heel Nederland actief, dus je kunt ons ook inschakelen voor: boomverzorging in Dordrecht, boomverzorging Den Helder, boomverzorging Blaricum en boomverzorging in Beverwijk.

Laat door ons je boomverzorgen in Noord-Holland