Boomverzorging in Alkmaar

Om je bomen in optimale staat te houden, is goede boomverzorging vereist. Groentechniek Klomp heeft veel kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging in Alkmaar en kan daarom perfect helpen om jouw bomen te geven wat ze verdienen.

Of het nu gaat om een flinke snoeibeurt, het juist planten van een boom of het verplaatsen van een boom, onze specialisten staan voor je klaar.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Met de professionele boomverzorging in Alkmaar van Groentechniek Klomp staan jouw bomen er altijd prachtig bij.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De eerste stap van boomverzorging: Bomen planten

Het planten van bomen dient op de juiste manier en met de nodige aandacht te gebeuren om ervoor te zorgen dat de boom een goede basis heeft om in te groeien. Bepaalde factoren zijn bij het bomen planten dan ook erg belangrijk. Zo is het van belang dat de boom niet te diep, maar ook zeker niet te ondiep wordt geplant. Ook het planten van meerdere bomen dicht op elkaar kan de groei van de bomen belemmeren.

Wij beschikken als boomverzorgingsbedrijf in Alkmaar en de rest van Nederland over de juiste kennis omjouw nieuwe bomen op een nette manier voor je planten. Hierdoor weet je zeker dat je bomen krijgen wat ze verdienen: Een mooie plek waar ze verder uit kunnen groeien.

Jonge bomen planten in Alkmaar is perfect voor meer groen in je tuin.

Bomen verankeren en beschermen tegen storm

Bomen krijgen in hun leven te maken met veel verschillende weersomstandigheden. Van een periode veel zon of regen wordt een boom echt niet minder, maar een echte storm is wat anders. Hierbij kan zelfs een grote boom omver worden gerukt door de harde winden. Het is dan ook belangrijk dat de boom goed wordt beschermd tegen deze omstandigheden, zowel voor je eigen veiligheid als voor de gezondheid van de boom.

Door een boom te verankeren, staat hij steviger in de grond en kan hij goed blijven staan bij harde wind. Bomen verankeren vraagt om een professionele aanpak om ervoor te zorgen dat de boom op de juiste manier wordt verankerd.

Bomen verankeren in Alkmaar is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat jouw jonge boom veilig groot kan groeien.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Periodieke boomverzorging in Alkmaar: Snoeien, knotten en toppen

Als een boom eenmaal stevig op zijn plek staat, dan begint de periodieke boomverzorging in Alkmaar. Dat wil zeggen dat de boom eens in de zoveel tijd vraagt om een snoeibeurt, knot- of topbeurt. bomen snoeien, knotten en toppen is van belang om de boom mooi in vorm te houden. Daarnaast is het ook belangrijk voor de veiligheid. Een tak die te zwaar wordt en daardoor een risico heeft om te vallen, kan namelijk erg gevaarlijk zijn voor voorbijgangers. Bomen knotten en bomen toppen zorgt ervoor dat de boom niet te groot wordt.

Met boomonderhoud in Alkmaar door Groentechniek Klomp straalt jouw boom weer binnen no-time.

Het verplaatsen van een boom

Wanneer een boom nog in goede gezondheid verkeert, maar op de plek waar hij staat niet meer gewenst is, dan kan er altijd worden gedacht aan het verplaatsen van de boom. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn dat de boom een gevaar vormt op zijn huidige plek of dat er andere plannen zijn voor de locatie van de boom.

Het is erg belangrijk dat het verplaatsen van een gezonde boom door een professioneel boomverzorgingsbedrijf in Alkmaar gebeurt. Onze experts weten precies wat ze moeten doen om de boom op een fijne en veilige manier te verplaatsen naar hun nieuwe plek.

Een onderdeel van boom onderhoud is het verplaatsen van gezonde bomen, zodat ze ergens anders kunnen verder groeien.

Als het niet anders kan: Bomen verwijderen

Soms wordt een boom te gevaarlijk voor zijn omgeving, wordt hij ziek of is de boom te zwak om verplaatst te worden. In dit geval zit er niets anders op dan de boom te verwijderen.

Bomen verwijderen is een klus die om veel expertise vraagt, zeker als de boom op een plek staat waar deze tijdens het verwijderingsproces schade kan aanrichten aan huizen of andere bomen. Wij zorgen ervoor dat de boom veilig wordt verwijderd. Hierbij verwijderen we de stronk ook volledig.

De stronk is vaak het lastigste gedeelte omdat deze helemaal in de grond vastgeworteld zit. Door de stronk te verwijderen kan de boom in de toekomst niet meer teruggroeien en heb je ook geen lelijke stronk meer in je tuin.

Ook jouw boom verwijderen in Alkmaar laat je over aan de experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorger in Alkmaar nodig?

Of het nu gaat om bomen die op jouw particuliere grond staan, of om bomen op een camping/vakantiepark; ons boomverzorgingsbedrijf staat voor je klaar om de bomen te geven wat deze nodig hebben. Met de juiste kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw boom binnen de kortste keren weer is opgelapt.

Ben je op zoek naar een professioneel boomverzorger in Alkmaar? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Met dé boomverzorger van Alkmaar houd jij jouw bomen in topconditie.