Boomverzorging in Beverwijk

Goede boomverzorging is een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk van een hovenier. Door de bomen goed te verzorgen, blijven ze mooi, sterk en gezond. Groentechniek Klomp heeft veel ervaring en kennis en is dan ook de ideale partner als u zoekt naar boomverzorging in Beverwijk. Wij verzorgen de boom van begin tot eind; van het planten tot het verplaatsen, of - als het nodig is - het kappen.

Groentechniek Klomp is een expert in boomverzorging in Beverwijk.

Boomverzorging in Beverwijk nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Een goed begin is het halve werk

Boomverzorging in Beverwijk omvat alle facetten van het bomenleven. En dus is Groentechniek Klomp zeer bedreven in het bomen planten. Het planten van een boom is een klusje dat makkelijker wordt als je goed weet wat je doet. Dankzij onze ervaring weten we precies welke bomen op welke manier geplant moeten worden. Niet te diep, niet te ondiep, niet te dicht op elkaar en in de juiste grond. Een goed begin is het halve werk, ook voor een boom.

Bomen verankeren biedt ondersteuning

Jonge, kwetsbare bomen hebben soms wat ondersteuning nodig om goed te kunnen blijven groeien. Ook is het fijn dat die bomen een beetje beschermd zijn tegen eventuele stormen, die krachtig genoeg zijn om ineens een hele rij bomen plat te leggen. Daarom is bomen verankeren een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Beverwijk. Door ze te verankeren, zorg je ervoor dat de bomen niet scheef groeien en dat ze tegen een stootje kunnen, mocht dat stootje komen in de vorm van een stevige bries.

Groentechniek Klomp snoeit uw bomen

Bomen snoeien is een jaarlijks terugkerende klus, die - als het even kan - gedaan moet worden door een kenner. Groentechniek Klomp, expert in boomverzorging in Beverwijk, weet dan ook precies wat er nodig is om een boom zo te snoeien, dat hij er alleen maar beter van wordt. Natuurlijk kan je een boom gewoon snoeien, maar er zijn nog twee andere technieken die vaak gebruikt worden en waar bomen soms heel veel aan hebben.

Het toppen van de bomen

Door een boom te toppen, hou je de groei van de takken een beetje in bedwang. Bij bomen toppen zorg je ervoor dat de bomen in de hoogte en de breedte niet te ver kunnen uitgroeien. Dit geeft een verzorgd beeld, maar zorgt er ook voor dat de takken van de bomen niet topzwaar kunnen worden. Want te zware takken kunnen afbreken en dat is weer een gevaar voor de omgeving.

Het knotten van bomen houdt ze sterk

Een andere techniek, is bomen knotten. Hierbij worden de takken van de bomen tot aan de oorsprong afgeknipt, zodat ze vervolgens weer sterk kunnen terugkomen. Knotwilgen kent iedereen, maar er zijn nog veel meer bomen die hier profijt van hebben. Groentechniek Klomp weet precies welke en heeft het knotten tot een vast onderdeel van de boomverzorging in Beverwijk gemaakt.

Groentechniek Klomp helpt met bomen knotten.

Projecten van Groentechniek Klomp

Onze boomverzorgers helpen je graag met boomverzorging in Beverwijk, maar we nemen ook veel andere klussen voor onze rekening. Neem een kijkje tussen de voorbeelden van afgeronde projecten.

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Verplaatsen als boomverzorging in Beverwijk

Het kan gebeuren dat er geen plaats meer is voor een boom op zijn locatie. Soms verandert het straatbeeld, soms is de boom te overheersend, het kan van alles zijn. Wat het ook is, de oplossing zit hem dan in het verplaatsen van de boom. Bomen verplaatsen geeft de boom een tweede leven op een andere plek en vereist een kennersoog. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we de boom moeten verplaatsen en waar deze opnieuw geplant kan worden.

Bomenkap is soms de enige oplossing

Als een boom ziek is, of als er gewoon echt geen plaats meer voor is, is het verwijderen van de boom soms de enige optie. Groentechniek Klomp kapt de boom veilig en verwijdert deze vervolgens, zodat de boom geen gevaar meer vormt voor de omgeving. Als dit de enige optie is, zullen we ervoor zorgen. Ook dat is boomverzorging in Beverwijk.

Op zoek naar boomverzorging in Beverwijk?

Ben je op zoek naar een expert die verstand heeft van bomen? Zoek niet verder en neem contact met ons op. Wij verzorgen de boom in elke levensfase en weten dankzij onze ervaring precies wat er voor nodig is om de boom gezond te houden. Of het nou gaat om het planten, snoeien, toppen of verplaatsen van de boom; we staan voor je klaar.

Behoefte aan boomverzorging in Beverwijk?

Vrijblijvend offerte aanvragen