Boomverzorging in Den Helder

Bomen hebben voldoende verzorging nodig om te kunnen floreren. Of het nu gaat om grote bomen die te zware takken dragen of het planten van jonge boompjes, boomverzorging is een vak apart en eentje waar wij zeer bedreven in zijn.

We helpen je dus graag met al het werk en al je vragen rondom boomverzorging in Den Helder.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor de meest complete boomverzorging in Den Helder kun je terecht bij Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Goed bomen planten zorgt voor een leven lang profiteren

Hoewel bomen planten op zichzelf niet zo heel spannend klinkt, komt er wel degelijk de nodige kennis bij kijken. Daarnaast zul je ook moeten kijken naar de mogelijkheid voor de bomen verankeren. Dit wordt veelvuldig gedaan om de bomen zo netjes mogelijk te laten groeien en om ervoor te zorgen dat ze niet omver waaien als er een keer een goede herfststorm over het land raast.

Een goed begin is het halve werk en dus is het planten van de bomen een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Den Helder. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en zullen er zodoende voor zorgen dat elke boom zijn leven zo goed mogelijk begint.

Je kunt je bomen laten planten in Den Helder door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Verschillende vormen van snoeien

Bomen snoeien is echt een vak apart. Snoeien houdt de boom niet alleen gezond, het zorgt er ook voor dat de boom geen gevaar vormt voor de omgeving. Als takken topzwaar worden of beschadigd raken in een storm, bestaat er een groot risico op afbreken.

Naast het gewone snoeien, bestaat er ook de techniek van het toppen van de bomen. Met bomen toppen wordt bedoeld: Het kort houden van de zij- en bovenkant van de boom. Dit houdt de boom netjes en voorkomt dat de takken te ver doorgroeien en zwaarder worden dan veilig is.

Je kunt ook bomen knotten. Hierbij knip je de takken van de boom af tot aan de oorsprong. Dit zorgt ervoor dat ze straks weer krachtig teruggroeien en de boom dus bijzonder gezond en sterk blijft. Ook dat is boomverzorging in Den Helder.

Laat al je bomen snoeien in Den Helder door de experts van Groentechniek Klomp.

Bomen verplaatsen of rooien in Den Helder

Soms komt het voor dat een boom verplaatst moet worden. Dit heeft vaak te maken met de omgeving waarin de boom tot op dat moment verkeert. Als de boom nog gezond is, is het natuurlijk zonde om hem te vellen. In dat geval is het een uitstekend idee om de boom te verplaatsen.

Helaas ontkomen we er soms niet aan; sommige bomen moeten gewoon neergehaald worden. De boom is ziek, een gevaar voor de omgeving, of er is gewoon geen plek meer voor. Ook dan is een goede boomverzorging in Den Helder belangrijk; je wilt de boom immers zo veilig mogelijk verwijderen.

Kies jij ervoor om je boom te verwijderen of te laten verplaatsen? Dan zijn dit natuurlijk klusjes die de nodige kennis en ervaring vereisen, want zeker als de boom wat groter is, is dit niet zomaar even gedaan. Onze gecertificeerde boomverzorgers weten precies hoe ze dit veilig en netjes kan worden uitgevoerd.

Laat jouw bomen verwijderen in Den Helder of laat ze verplaatsen als dit nog mogelijk is door onze professionele boomverzorgers.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Op zoek naar boomverzorging in Den Helder?

Of het nou gaat om het planten, verankeren, snoeien of verwijderen van bomen; Onze boomverzorgers staan voor je klaar en helpen graag. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van boomverzorging zorgt ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen.

Of het nou gaat om bomen op particulier terrein of om bomen die in vakantieparken staan, het maakt ons allemaal niet uit. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.

Als dé boomverzorger voor Den Helder kun je met al jouw vragen over boomverzorging bij ons terecht.