Boomverzorging in Haarlem

De prachtige bomen in jouw tuin verdienen de beste verzorging. Wij staan dan ook voor je klaar om je te helpen met het boomonderhoud, bomen snoeien en het verwijderen van boomziektes indien deze aanwezig zijn.

Op zoek naar een boomverzorger in Haarlem? Wij helpen je graag!

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor werkelijk elke vorm van boomverzorging in Haarlem kun je terecht bij de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boom onderhoud in Haarlem

Bomen in je tuin hebben onderhoud nodig. Dit kan bestaan uit het snoeien van de bomen, maar ook uit het controleren op boomziektes. Dit kun je uiteraard zelf doen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan onze specialisten. Wij hebben de juiste kennis en ervaring, waardoor we het juiste boomonderhoud aan je bomen kunnen bieden.

Wanneer een boom niet goed onderhouden wordt, dan kan dit schadelijk zijn voor de boom zelf, maar ook voor de omgeving. Boom onderhoud in Haarlem kun je met een gerust hart uitbesteden aan ons boomverzorgingsbedrijf. Onze experts pakken de klussen graag voor je op.

Voor professioneel boomonderhoud in Haarlem neem je contact op met de experts van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien door boomverzorger Haarlem

De meeste bomen dienen regelmatig gesnoeid te worden. Dit heeft te maken met verschillende redenen. Zo kan het te maken hebben met veiligheid omdat een overwoekerde boom gevaarlijk kan zijn voor zijn omgeving.

Daarnaast zorgt het bomen snoeien er ook voor dat je boom er weer mooi en gezond bij staat. Hierdoor kan hij weer rustig uitgroeien.

Wil je je bomen laten snoeien in Haarlem of je bomen laten knotten door een professioneel boomverzorgingsbedrijf? Dan voert Groentechniek Klomp deze klus graag voor je uit.

Om bomen snoeien in Haarlem veilig te laten verlopen kun je het beste contact opnemen met ons gecertificeerde boomverzorgingsbedrijf.

Bomen plaatsen en verwijderen in Haarlem

Wanneer de conditie van een boom in jouw tuin erg slecht is, dan zit er soms niets anders op dan de boom te verwijderen. Bomen verwijderen in Haarlem is een klus die je het best laat uitvoeren door onze professionals. Zij hebben hiervoor de kennis en de juiste materialen.

Wil je een boom in je tuin laten verwijderen omdat je andere plannen hebt voor die plek? En betreft het een gezonde boom? Dan is het ook mogelijk om bomen te verplaatsen naar een andere plek in je tuin. Het is tenslotte zonde om een gezonde boom zomaar te verwijderen en zo kan de boom op een andere plaats toch rustig verder groeien.

Wil je juist een boom laten planten in Haarlem? Dit vereist voldoende kennis van het type boom en van het aanplanten van bomen, anders kan het bomen planten snel verkeerd worden uitgevoerd. Daarom bespreken we samen met je wat de wensen zijn. Daarnaast kunnen we het verankeren van bomen ook uitvoeren zodat ze extra stevig in de grond staan.

Bomen vrewijderen in Haarlem is een ingewikkelde klus die je het best uit handen kunt geven aan de gespecialiseerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Boomziektes bestrijden

Heb je het idee dat één of meerdere bomen in jouw tuin geteisterd worden door een boomziekte? Dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt aangepakt. Door er snel bij te zijn voorkom je dat de boomziektes zich verspreiden en de bomen niet meer te redden zijn.

Wij komen graag langs om de boomziektes te beoordelen en deze op de juiste manier te verwijderen. Is het niet meer mogelijk om de boomziekte te bestrijden in Haarlem, dan kun je ervoor kiezen om de boom te kappen of rooien.

Hoewel het niet altijd mogelijk is, zullen onze vakkundige boomverzorgers altijd hun best doen om boomziektes te bestrijden in Haarlem.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Al jouw boomverzorging in Haarlem onder één dak

Wil jij het beste voor je bomen? Dan ben je bij ons boomverzorgingsbedrijf aan het juiste adres. Wij nemen je met alle liefde de boomverzorging in Haarlem uit handen. Hierdoor ben je er zeker van dat dit op een professionele wijze gebeurt en dat je boom krijgt wat hij verdient. Wij zijn in bezit van het juiste materiaal, waardoor wij snel en efficiënt aan de slag kunnen.

Heb je vragen over boomverzorging, over één van onze andere diensten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Als professionele boomverzorgers voor Haarlem kunnen wij je helpen met elke klus rondom boomverzorging in Haarlem.