Boomverzorging in Hilversum

Heb je bomen in je omgeving die wel wat verzorging kunnen gebruiken, maar beschik je niet over de kennis om dit goed te doen? Of laat je deze klus sowieso liever aan een expert over? Voor boomverzorging in Hilversum ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring onderhoud, verplaatsen en verwijderen van bomen.

Heb je vragen over boomverzorging? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Hilversum houd bomen gezond.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorging begint bij het planten van de boom

De eerste stap die je zet bij boomverzorging in Hilversum, is het planten ervan. Bomen planten is een dankbare taak, maar vereist wel het oog van een kenner. De bomen mogen immers niet te diep of te ondiep geplant worden en het hangt helemaal af van de boomsoort welke wensen er bestaan. Om de bomen een zo goed mogelijke kans op overleven te geven, moeten ze dan ook met zorg geplant worden.

Groentechniek Klomp heeft de kennis en de ervaring in huis waarmee dit zo zorgvuldig mogelijk gebeurt. Laat ons de bomen planten en je weet zeker dat ze optimaal zullen opgroeien, in een omgeving die zo goed mogelijk bij de boom past.

Bomen planten in Hilversum

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Goed snoeiwerk houdt de boom gezond en veilig

Goed snoeiwerk in de tuin is cruciaal voor de gezondheid van planten en bomen. Vooral bij bomen speelt veiligheid een rol. Snoeien voorkomt gevaarlijke situaties door het wegnemen van topzware takken en is essentieel voor boomverzorging in Hilversum.

Bomen toppen houdt bomen in toom in hoogte en breedte, zowel voor esthetiek als om overlapping te voorkomen. Bij knotten worden takken bij de oorsprong afgeknipt, wat bomen jaarlijks verfrist en versterkt, zoals bij de bekende knotwilg.

Groentechniek Klomp snoeit bomen in Hilversum

Bomen verplaatsen is een nauwkeurige klus, verwijderen de laatste optie

Soms behelst boomverzorging in Hilversum ook gewoon een wat drastischer ingreep: bomen verplaatsen is een redmiddel dat soms moet worden ingezet omdat een boom simpelweg niet meer past op de plek waar hij staat. Het verplaatsen is complex, vooral bij grote bomen. Groentechniek Klomp heeft de expertise om bomen effectief te verplaatsen naar een geschiktere plek.

Wanneer verplaatsing geen optie is, wordt soms gekozen voor het verwijderen van de boom. Groentechniek Klomp verzekert een veilige en nette verwijdering, met name in stedelijke gebieden.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Op zoek naar boomverzorging in Hilversum?

Heb je bomen die gesnoeid moeten worden? Staat er een rij wilgen waar de takken wel weer eens onder handen genomen mogen worden? Of moet er gewoon een boom verwijderd worden? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Wij zorgen ervoor dat de boom krijgt wat hij nodig heeft. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de klus snel en nauwkeurig te klaren. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor vakantieparken, overheidsinstellingen, scholen of bedrijven.

Wil je meer weten, of ben je klaar om een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op!