Boomverzorging Amsterdam

Boomverzorging in Amsterdam nodig? Neem contact op met Groentechniek Klomp. Voor bomen in goede conditie, is boomonderhoud erg belangrijk. Zeker wanneer je de bomen in topvorm wilt blijven behouden is boomverzorging noodzakelijk. Een goed verzorgde boom is een gezonde boom. Er is minder kans op boomziektes en er ontstaan minder snel gevaarlijke situaties. Bij de verzorging van bomen komt veel kijken. Wil je weten wat wij voor jouw boom in Amsterdam kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boomverzorging in Amsterdam nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Boomonderhoud in Amsterdam

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het boomonderhoud. Bomen geven uitstraling aan je tuin en jij bent als boombezitter ook verantwoordelijk voor je boom. Een goed verzorgde boom is dus zeer belangrijk. Het boomonderhoud en de boomverzorging in Amsterdam laat je graag over aan de professional. De boomverzorgers van Groentechniek Klomp beschikken over de juiste diploma’s en weten hoe de boom op de juiste wijze verzorgd dient te worden. Tijdens het boomonderhoud krijgt de boom een snoeibeurt en worden dode takken of takken die gevaarlijke situaties zouden kunnen veroorzaken verwijderd. Dit gebeurt uiteraard allemaal op een veilige manier, zonder dat omliggende gebouwen en gevels beschadigd worden. Daarnaast worden de bomen tijdens het onderhoud ook gecontroleerd op eventuele aanwezige boomziektes. Uiteraard kunnen onze boomspecialisten je uitstekend adviseren op dit gebied.

Boomonderhoud voor Amsterdam

Bomen laten snoeien

Bomen snoeien is één van de grootste werkzaamheden rondom boomverzorging. In Amsterdam laat je de bomen snoeien door onze boomverzorgers. Zij weten wanneer de boom toe is aan een snoeibeurt en op welke wijze de boom gesnoeid dient te worden. Als de boom op een verkeerde wijze wordt gesnoeid, kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan scheefgroei ontstaan, wat in de verdere toekomst tot problemen kan leiden. Ook kan bij verkeerd snoeien, de boom gaan rotten. Delen van de boom sterven dan langzaam af en voordat je het weet, dient de boom gekapt te worden. Om het verwijderen van bomen in Amsterdam te voorkomen, laat je de bomen snoeien door onze boomverzorgers. Wij snoeien alle bomen, dus ook de hoge bomen waar je zelf slecht bij kunt. Omdat wij beschikken over een hoogwerker, zodat we makkelijk alle bomen kunnen snoeien. Is de boom niet bereikbaar met een hoogwerker, wat in een druk bebouwde gemeente als Amsterdam niet geheel ondenkbaar is, dan beschikken onze boomspecialisten over verschillende klimtechnieken en snoeien zij al klimmend de boom op professionele wijze.

Bomen verwijderen in Amsterdam

De boomverzorger voor Amsterdam, Groentechniek Klomp, is ook degene waarmee je contact opneemt voor het kappen, rooien of vellen van bomen. Wordt de boom te groot voor je tuin, neemt deze teveel licht weg, vormt hij een gevaar voor de omgeving of is er een ander bestemmingsplan voor de plek waar de boom zich nu bevindt? Dan is het uiteraard mogelijk om de boom te laten verwijderen door een boomverzorgingsbedrijf. Maar ook bij stormschade in Amsterdam, verwijderen wij de bomen voor je. Onze boomverzorgers in Amsterdam beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van bomen verwijderen en weten welke vergunningen er aangevraagd dienen te worden om het kappen van de boom in juiste banen te leiden. Ook bij ziekte is het mogelijk de boom te laten verwijderen. Groentechniek Klomp kan alle bomen voor u verwijderen, groot en klein, maar ook bomen die moeilijk te bereiken zijn. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bomen kappen in Amsterdam

Enkele voobeeldprojecten

Boomverzorging in Amsterdam laat je opknappen door onze boomverzorgers. Vele klanten gingen je voor. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Boomverzorgingsbedrijf voor Amsterdam

Je neemt contact op met boomverzorging Amsterdam, Groentechniek Klomp, voor verschillende doeleinden. Zo verzorgen wij onder andere de volgende werkzaamheden rondom boomverzorging:

Boomverzorging is een specialistische klus, die je graag overlaat aan een professioneel boomverzorgingsbedrijf. Groentechniek Klomp is dan je partner. Onze ervaring, kennis, maar zeker ook de kwaliteit zijn kernwoorden die van toepassing zijn op ons. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn actief in heel Nederland, dus wij doen bijvoorbeeld ook boomverzorging in Alkmaar, boomverzorging in Amstelveen en boomverzorging in Haarlem.

Boomverzorging in Amsterdam nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen