Boomverzorging in Amsterdam

Voor bomen in goede conditie, is boomonderhoud erg belangrijk. Zeker wanneer je de bomen in topvorm wilt blijven behouden is boomverzorging noodzakelijk.

Wil je zeker weten dat jouw boom in deskundige handen is? Voor jouw boomverzorging in Amsterdam kun je terecht bij onze gecertificeerde specialisten.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Voor professionele boomverzorging in Amsterdam staan de boomverzorgers van Groentechniek Klomp altijd paraat.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomonderhoud in Amsterdam

Een belangrijk onderdeel van boomverzorging is het boomonderhoud. Bomen geven uitstraling aan je tuin en jij bent als boombezitter verantwoordelijk voor je boom. Het boomonderhoud en de boomverzorging in Amsterdam laat je over aan de professional. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste diploma’s en weten hoe de boom op de juiste wijze verzorgd dient te worden.

Tijdens het boomonderhoud krijgt de boom een snoeibeurt en worden dode takken of takken die gevaarlijke situaties zouden kunnen veroorzaken verwijderd. Dit gebeurt uiteraard allemaal op een veilige manier, zonder dat omliggende gebouwen en gevels beschadigd worden.

Daarnaast worden de bomen tijdens het onderhoud ook gecontroleerd op eventuele aanwezige boomziektes. Uiteraard kunnen onze boomspecialisten je uitstekend adviseren op dit gebied.

Alle onderdelen van boomonderhoud in Amsterdam laat je snel en veilig uitvoeren door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten snoeien

Bomen snoeien is één van de grootste onderdelen van boomverzorging. In Amsterdam laat je de bomen snoeien door onze boomverzorgers. Zij weten wanneer de boom toe is aan een snoeibeurt en op welke wijze de boom gesnoeid dient te worden. Als de boom op een verkeerde wijze wordt gesnoeid, kan scheefgroei ontstaan of de boom gaat rotten. Delen van de boom sterven dan langzaam af en voordat je het weet moet de boom gekapt worden.

Om het verwijderen van bomen in Amsterdam te voorkomen, laat je de bomen snoeien door onze boomverzorgers. Wij snoeien alle bomen, dus ook de hoge bomen waar je zelf slecht bij kunt. Is de boom niet bereikbaar met onze hoogwerker, wat in een druk bebouwde gemeente als Amsterdam niet geheel ondenkbaar is, dan beschikken onze boomspecialisten over verschillende klimtechnieken om de boom op professionele wijze te snoeien.

Jouw bomen laten snoeien in Amsterdam, hoe krap en smal de omgeving ook, laat je vakkundig uitvoeren door onze experts.

Bomen verwijderen in Amsterdam

Wordt je boom te groot voor je tuin, neemt deze teveel licht weg, vormt hij een gevaar voor de omgeving of is er een ander bestemmingsplan voor de plek waar de boom zich nu bevindt? Dan is het mogelijk om de boom te laten verwijderen door onze boomverzorgers in Amsterdam.

Als boomverzorgingsbedrijf voor Amsterdam, verwijderen we ook bomen voor je bij stormschade. Onze boomverzorgers in Amsterdam beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van bomen verwijderen en weten welke vergunningen er aangevraagd dienen te worden om het kappen van de boom in juiste banen te leiden.

Ook bij ziekte is het mogelijk de boom te laten verwijderen. Wij kunnen alle bomen voor je verwijderen, groot of klein, maar ook bomen die moeilijk te bereiken zijn. Neem vooral contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Grote, kleine of omgevallen bomen verwijderen in Amsterdam is geen probleem voor de deskundige boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Kwaliteit boomverzorging in Amsterdam

Dankzij jarenlange ervaring, de juiste certificaten, diploma's en onze beschikking over eigen materiaal en machines, kun je ons voor al jouw boomverzorging in Amsterdam inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Bespaar jezelf stress en laat onze boomverzorgers in Amsterdam het werk voor je opknappen.

Voor je complete boomverzorging in Amsterdam kun je terecht bij onze vakkundige specialisten.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorgingsbedrijf voor Amsterdam

Je kunt contact met ons opnemen voor al jouw boomverzorging in Amsterdam. Van bomen planten tot je rotte boom verwijderen en van een snoeibeurt tot het verwijderen van boomziektes, onze specialisten helpen je graag.

Wij zijn in heel Nederland actief, dus je kunt ons ook bereiken voor boomverzorging in Alkmaar, boomverzorging in Amstelveen en boomverzorging in Haarlem

Een betrouwbare boomverzorger in Amsterdam is alles wat je nodig hebt voor de beste boomverzorging.