Boomverzorging Nieuwegein

Boomverzorging in Nieuwegein laat je graag over aan de specialisten van Groentechniek Klomp. Met meer dan 10 jaar ervaring weet dit boomverzorgingsbedrijf hoe belangrijk boomverzorging is. Door een goede verzorging van je bomen, verklein je niet alleen de kans op boomziektes en plagen, maar zorg je ook voor een mooie groene boom die mede de uitstraling van je tuin of omgeving bepaalt. Wil je weten hoe we jouw boom in topconditie kunnen behouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boomverzorging in Nieuwegein nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

De verzorging van bomen in Nieuwegein

Boomverzorging omvat veel verschillende werkzaamheden:

  • het planten van jonge bomen
  • bomen ondergronds en bovengronds verankeren
  • onderhoud aan bomen
  • bomen snoeien
  • het verplaatsen van bomen

Uiteraard wil je in de zomer rustig onder het groene bladerdek van je boom kunnen genieten van een lekker kopje thee of verfrissende limonade. Wat is er heerlijker dan een natuurlijke parasol? Maar om dat groene bladerdek zo mooi te krijgen, is een goede boomverzorging erg belangrijk. Ook bij jou in Nieuwegein. Wanneer we een jonge boom planten is het verstandig om deze te verankeren. Stevige rukwinden krijgen zo geen kans en scheefgroei wordt voorkomen. Een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Nieuwegein is het bomen snoeien. Risicotakken worden weggesnoeid, zodat de kans op risicovolle situaties verkleind wordt. Daarnaast worden ook dode takken weggesnoeid. Schimmels en andere plagen of ziektes krijgen zo geen kans om zich in het dode hout te nestelen. Het is ook verstandig om je fruitbomen te snoeien, aangezien deze na het snoeien er vaak voller uitzien en je na het snoeien geniet van een hogere vruchtopbrengst.

Snoeien in Nieuwegein

Bomen laten snoeien in Nieuwegein

Als onderdeel van de boomverzorging in Nieuwegein, laat je je bomen snoeien door Groentechniek Klomp. Van nature is het snoeien van bomen niet noodzakelijk, maar wanneer je uitstekende takken wegsnoeit, krijg je een vollere boomkroon en voorkom je laaghangende takken. Deze takken kunnen uiteindelijk een risico gaan vormen voor je omgeving. Wanneer de takken over de weg hangen bijvoorbeeld. Snoeien van bomen lijkt een simpele bezigheid, maar het tegendeel ius waar. De bomen dienen op de juiste wijze gesnoeid te worden, anders bestaat de kans tot scheefgroei. Ook kunnen schimmels en andere boomziektes zich gaan nestelen in verkeerd afgesnoeide plekken. Tijdens de boomverzorging in Nieuwegein kan de boomverzorger van Groentechniek Klomp uitstekend beoordelen welke takken gesnoeid dienen te worden en welke een gevaar kunnen vormen voor de omgeving.

Bomen snoeien Nieuwegein

Boomonderhoud

Een ander onderdeel van boomverzorging in Nieuwegein is boomonderhoud. Tijdens het boomonderhoud wordt de boom gecontroleerd op boomziektes en plagen, eventuele risicotakken of afgebroken takken worden weggesnoeid en de boom wordt indien nodig bemest. Door je boom regelmatig te laten controleren door een ervaren boomverzorger heb je nog langer plezier van je boom. De boom blijft in topconditie, eventuele ziektes of plagen worden vroegtijdig gesignaleerd en indien mogelijk bestreden. Daarnaast worden risicotakken vroegtijdig gesignaleerd en gesnoeid en zorgt de boomverzorging in Nieuwegein ervoor dat de boom zijn omgeving niet tot overlast is.

Enkele projecten

Groentechniek Klomp heeft al vele projecten rondom boomverzorging in Nieuwegein en andere plaatsen mogen uitvoeren. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Lees verder Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Nieuwbouwproject Bungalowpark ’t Giethmenseveld

Bomen verwijderen in Nieuwegein

In sommige gevallen is de boom niet meer te redden. Tijdens de boomverzorging in Nieuwegein, kan bijvoorbeeld een boomziekte gesignaleerd worden. De boomziekte kan de overhand nemen en wanneer deze niet te bestrijden is, dient de boom verwijderd te worden. Ook voor bomen verwijderen in Nieuwegein, ga je naar Groentechniek Klomp. Met speciale klimtechnieken, een eigen hoogwerker en specialistische materialen verwijderen wij de boom op veilige wijze voor je.

Contact opnemen voor boomverzorging in Nieuwegein

Voor boomverzorging in Nieuwegein neem je contact op met Groentechniek Klomp. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van boomverzorging kunnen wij je uitstekend informeren en adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Boomverzorging in Nieuwegein nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen