Bomen verwijderen in Nieuwegein

Voor het verwijderen van bomen in Nieuwegein ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Bomen verwijderen is een specialistische klus, die vaak veel risico’s met zich meebrengt. Wij beschikken over het juiste specialistische materiaal, hebben kennis van verschillende klimtechnieken en hebben de beschikking over een hoogwerker. Daarnaast zijn wij uitstekend gediplomeerd en zetten wij indien noodzakelijk ook de weg af. Zowel hoge, lage als moeilijke bomen worden op de juiste wijze voor je verwijderd. Neem voor bomen verwijderen in Nieuwegein contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bomen verwijderen in Nieuwegein?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Redenen voor het laten verwijderen van bomen

De redenen voor het bomen verwijderen in Nieuwegein lopen nogal uiteen. Wellicht wil je een tuinhuis bouwen op de plaats waar nu de boom staat. In dat geval is het verstandig de boom te rooien of te verplaatsen. Voor zowel het bomen rooien als het bomen verplaatsen is Groentechniek Klomp de juiste ‘Man for the job’. De boom wordt in dit geval in zijn geheel verwijderd, dus inclusief boomwortels. Dat maakt het mogelijk om op de vroegere plaats van de boom te bouwen. Een andere reden voor het laten verwijderen van bomen in Nieuwegein kan de grootte van de boom betreffen. Misschien is de boom te groot geworden voor je achtertuin en neemt deze teveel zonlicht weg. Dat is niet alleen vervelend wanneer je van de zon wilt genieten, maar ook voor de jonge beplanting niet bevorderlijk. Deze worden immers geremd in hun groei vanwege een tekort aan zonlicht. Dan zou je de boom kunnen kappen en een boomstronk over kunnen laten. Van die boomstronk kun je een mooi natuurlijk tuintafeltje maken. In het geval van een boomziekte is het niet mogelijk de boomstronk te laten zitten. Ook dan dient de boom in zijn geheel verwijderd te worden.

Bomen verwijderen in Nieuwegein

Bomen weghalen in Nieuwegein

Bomen verwijderen in Nieuwegein is vaak erg complex. Huizen staan dicht op elkaar, achtertuinen zijn moeilijk met grote machines te bereiken en je wilt uiteraard niet dat je boom bebouwing raakt wanneer deze naar beneden valt. Ook rijdt er druk verkeer rond, dat mogelijk omgeleid dient te worden. In dat geval is het verstandig om goed gediplomeerde boomspecialisten in te schakelen. Groentechniek Klomp komt graag de bomen verwijderen in Nieuwegein en zorgt ervoor dat alles op een veilige manier gebeurd. Voor het neerhalen van de boom kennen we verschillende technieken:

  • De boom laten we in zijn geheel in een vrije val naar beneden vallen. Dit is uiteraard alleen mogelijk wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is.
  • De boom wordt in gedeeltes naar beneden gehaald. Hiervoor is uiteraard minder ruimte nodig dan bij een vrije val, maar nog steeds dient er voldoende valgelegenheid te zijn
  • Indien er weinig tot geen ruimte is voor het laten vallen van de boom, wordt deze aan een telescoopkraan vastgemaakt. De boom wordt dan van onderen gekapt en elders ten gronde gebracht.

Boomverzorging in Nieuwegein

Een reden voor het bomen verwijderen in Nieuwegein is een zieke boom. Boomziektes kunnen voorkomen worden met een goede boomverzorging. Door je bomen goed te onderhouden, tijdig te snoeien en dode takken en afgebroken takken te verwijderen, houd je de boom in topconditie. Ook voor boomverzorging in Nieuwegein staan wij voor je klaar. Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact met ons op.

Boomverzorging in Nieuwegein

Bomen verwijderen in Nieuwegein: de kosten

Aan het verwijderen van bomen zijn kosten verbonden. De hoogte van deze kosten zijn uiteraard afhankelijk van de situatie bij jou in Nieuwegein. Is de boom moeilijk bereikbaar of makkelijk te verwijderen? Om je een goed beeld te geven van de kosten die bij het bomen verwijderen in Nieuwegein komen kijken, maken we graag een offerte op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bomen verwijderen in Nieuwegein?

Vrijblijvend offerte aanvragen