Boomverzorging in Amersfoort

Op zoek naar een groenspecialist die al jouw boomverzorging in Amersfoort en omgeving voor jou kan uitvoeren? Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw bomen op de juiste wijze onderhouden worden.

Goede boomverzorging is van groot belang. Een boom die op de juiste wijze wordt verzorgd loopt minder kans om slachtoffer te worden van boomziektes en andere plagen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Behoud de mooiste bomen dankzij boomverzorging in Amersfoort door Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Nieuwe bomen planten in Amersfoort

Het planten van jonge bomen is een vak op zich. Jonge bomen worden regelmatig in het verkeerde seizoen geplant, met als gevolg dat de boompjes dood gaan. Daarnaast komt het vaak voor dat de bomen te diep of juist te ondiep in de grond worden geplant, met als gevolg dat de boom het niet overleeft of scheef groeit. Wil je zeker weten dat jouw jonge bomen het bomen planten overleven? Laat het bomen planten dan over aan onze specialisten.

Groentechniek Klomp is in heel Nederland actief, wij doen dus ook boomverzorging in Nieuwegein, boomverzorging in Soest en boomverzorging in Hilversum.

Laat je bomen planten in Amersfoort door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

Het belang van jonge bomen verankeren

Jonge bomen planten is van groot belang. Bomen voorzien ons namelijk van zuurstof. Omdat bomen zo’n belangrijke rol in ons leven spelen is het belangrijk dat het planten van bomen op de juiste wijze wordt uitgevoerd, zodat er zo min mogelijk bomen verloren gaan. Naast het op de juiste wijze planten van bomen is bomen verankeren noodzakelijk. Bomen verankeren zorgt ervoor dat een boom goed ondersteund wordt, waardoor hij niet scheef groeit en niet snel omwaait. Ook voor dit onderdeel van boomverzorging in Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je jonge bomen verankeren in Amersfoort door Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien in Amersfoort

Het snoeien van bomen is een significant onderdeel van boomverzorging. Van nature hoeven bomen niet gesnoeid te worden. Toch is bomen snoeien in de meeste gevallen wel aan te raden, omdat topzware takken gevaar kunnen opleveren bij harde wind of vanwege hun formaat doorgangen kunnen belemmeren. Als een topzware tak aan een van jouw bomen de oorzaak is van een ongeluk, ben jij helaas aansprakelijk. Door het bomen snoeien op tijd uit te voeren weet je zeker dat jouw bomen veilig blijven, zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van de boom.

Het is af te raden om zonder ervaring zelf het bomen snoeien uit te voeren. Niet alleen kan dat ten koste gaan van de gezondheid van de boom, maar er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan voor jou en je omgeving door zelf het bomen snoeien in Amersfoort uit te voeren. Laat het bomen snoeien dus over aan onze boomverzorgingsspecialisten. Jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van bomen zorgen ervoor dat wij het bomen snoeien op veilige en professionele wijze uit kunnen voeren. Met onze hulp bij boomonderhoud blijven al jouw bomen mooi en gezond.

Wanneer bomen knotten?

Het bomen knotten is een bijzondere manier van snoeien die vooral uitgevoerd wordt bij wilgenbomen. Bomen knotten houdt in dat alle takken van de boom worden verwijderd, waardoor alleen het uitloopgedeelte blijft bestaan. Door het bomen knotten houd je de knot van de boom gezond en sterk, zodat de takken altijd een stabiele en gezonde oorsprong hebben. Groentechniek Klomp is hét bedrijf dat deze bijzondere manier van boomverzorging in Amersfoort voor je kan uitvoeren.

Bomen toppen

Bomen toppen in Amersfoort heeft als grootste doel om de vorm van de boom te bewaren. Bomen toppen is dus een snoeiwijze die wordt ingezet om het uiterlijk van een boom mooi en verzorgd te houden. Groentechniek Klomp voert het bomen toppen graag voor je uit. Wij kunnen bomen in hoogte of breedte laten afnemen of ervoor zorgen dat een rij bomen weer allemaal dezelfde vorm hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over bomen toppen.

Je bomen snoeien in Amersfoort kunnen onze specialisten gemakkelijk voor jou doen.

Bomen verplaatsen in Amersfoort? Wij zijn je graag van dienst

Soms staat een boom in de weg van nieuwe plannen. Dan kan je ervoor kiezen om de boom te laten verwijderen. Als het echter een gezonde boom betreft, is het verwijderen van een boom jammer en onnodig. Een boom kan namelijk ook verplaatst worden. Het verplaatsen van bomen is een specialistische klus. Als een boom niet op de juiste wijze verplaatst wordt, kan dat ervoor zorgen dat de boom doodgaat. Om dit te voorkomen is het aan te raden om het bomen verplaatsen uit te laten voeren door een groenspecialist. Gelukkig staan onze experts klaar om deze specialistische werkzaamheden voor je uitvoeren.

Laat je gezonde boom verplaatsen door de boomspecialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen verwijderen

Zieke bomen en bomen die ernstig gevaar opleveren voor hun omgeving kunnen het beste verwijderd worden. Ook het verwijderen van bomen in Amersfoort is niet zonder gevaar. Laat het bomen verwijderen in Amersfoort daarom uitvoeren door een specialistisch bedrijf. Groentechniek Klomp kan deze zware klussen voor je uitvoeren.

Ook je bomen verwijderen in Amersfoort kun je laten uitvoeren door Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Contact opnemen met dé groenspecialist in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat al jouw boomverzorging in Amersfoort voor jou kan uitvoeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en vakbekwame team beschikt over de nodige kennis en ervaring om elke vorm van boomverzorging goed en veilig uit te voeren.

Heb je vragen over een van onze diensten of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor al je boomverzorging in Amersfoort en omstreken kun je terecht bij Groentechniek Klomp.