Boomverzorging in Staphorst

Boomverzorging in Staphorst nodig? Met meer dan 10 jaar ervaring en een ruime kennis op het gebied van bomen en boomverzorging, staan onze professionele boomverzorgers graag voor je klaar. Wij zijn werkzaam in Staphorst, maar je ziet ons ook in Meppel, de Wijk, Rouveen en Zwartsluis.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Staphorst houdt je bomen gezond.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten verzorgen in Staphorst

Boomverzorging is een ruim begrip. Om bomen in goede conditie te behouden is boomverzorging of boomonderhoud noodzakelijk. Het is specialistisch werk, waar veel ervaring en kennis bij komt kijken wanneer je het op de juiste wijze wilt doen. Onze boomverzorgers staan voor de boomverzorging in Staphorst voor je klaar. Zij kunnen je onder andere van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

Bomen laten verzorgen in Staphorst is erg belangrijk.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen laten snoeien

Bomen snoeien is één van de werkzaamheden tijdens de boomverzorging in Staphorst. Het verkeerd snoeien van de boom leidt tot scheefgroei of een boom kan gaan ‘bloeden’, wanneer de tak verkeerd wordt afgesnoeid. Het snoeien van bomen is een onderdeel wat steeds weer terugkomt. Door in de jonge jaren de boom te snoeien, de zogenaamde begeleidingssnoei, krijgt de boom het uiteindelijke uiterlijk wat jij voor ogen had toen de boom geplant werd. Bij volwassen bomen is er de onderhoudssnoei. Dode takken in de boomkroon worden weggesnoeid en de boomkroon wordt weer mooi luchtig gemaakt.

Laat je bomen snoeien in Staphorst door Groentechniek Klomp.

Bomen knotten

Het bomen knotten is een bijzondere vorm van het snoeien van bomen. Bij het knotten van bomen worden de takken teruggesnoeid naar de oorsprong, de knot van de boom. In de lente lopen er dan weer nieuwe takken uit.

Bomen toppen

Een andere vorm van boomonderhoud tijdens de boomverzorging in Staphorst, is het toppen van bomen. Zeker wanneer je een rij bomen hebt staan en deze graag dezelfde hoogte wilt laten aannemen, kunnen de bomen aan de bovenkant getopt worden. Wil jij bomen laten toppen in Staphorst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor al je boomonderhoud in Staphorst kun je bij ons terecht.

Parkonderhoud

Boomverzorging in Staphorst is erg belangrijk. Ook in het park of boomverzorging op vakantieparken, waar veel bomen staan. Deze bomen zorgen voor schaduwplekken en geven onderdak aan vogels, eekhoorns en andere dieren. Met gezonde bomen is er dan ook veel activiteit in het park te vinden. Om de bomen gezond te houden is boomverzorging van groot belang, hiermee zul je namelijk ook boomziektes bestrijden. Ook voor het parkonderhoud staan de boomspecialisten van Groentechniek Klomp voor je klaar. Ook kunnen onze specialisten in het park nieuwe bomen planten, het verwijderen van bomen in Staphorst en stormschade herstellen. Zo blijft het park mooi en begaanbaar voor iedereen.

Groentechniek Klomp helpt ook bij jouw parkonderhoud in Staphorst

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Professionele boomverzorging in Staphorst

Ben jij in het bezit van één of meerdere bomen en wil je deze graag zo lang mogelijk gezond houden? Besteed dan de boomverzorging in Staphorst uit aan de professionele boomverzorgers van Groentechniek Klomp. Wij staan voor je klaar om al je vragen over boomverzorging te beantwoorden en kunnen je helpen met de verschillende uiteenlopende werkzaamheden die boomverzorging omvat. Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor al je boomverzorging in Staphorst helpt Groentechniek Klomp.