Boomverzorging in Staphorst

Boomverzorging in Staphorst nodig? Dan is Groentechniek Klomp het juiste groenbedrijf voor de klus. Met meer dan 10 jaar ervaring en een ruime kennis op het gebied van bomen en boomverzorging, staan onze professionele boomverzorgers graag voor je klaar. Bomen snoeien, controleren en bestrijden van boomziektes, bomen toppen, maar ook bomen verplaatsen of verwijderen zijn enkele werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden. Wij zijn werkzaam in Staphorst, maar je ziet ons ook in Meppel, de Wijk, Rouveen en Zwartsluis. Wil je weten wat wij op het gebied van boomverzorging in Staphorst voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Staphorst nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen laten verzorgen in Staphorst

Boomverzorging is een ruim begrip. Om bomen in goede conditie te behouden is boomverzorging of boomonderhoud noodzakelijk. Het is specialistisch werk, waar veel ervaring en kennis bij komt kijken wanneer je het op de juiste wijze wilt doen. Onze boomverzorgers staan voor de boomverzorging in Staphorst voor je klaar. Zij kunnen je onder andere van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

Bomen laten verzorgen in Staphorst door Groentechniek Klomp

Bomen laten snoeien

Bomen snoeien is één van de werkzaamheden tijdens de boomverzorging in Staphorst. Het snoeien van bomen lijkt eenvoudig, maar vereist enige vaardigheden van de boomverzorger. Zo kan het verkeerd snoeien van de boom leiden tot scheefgroei of een boom kan gaan ‘bloeden’, wanneer de tak verkeerd wordt afgesnoeid. Om dit te voorkomen staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Jarenlange ervaring, brede kennis en het gebruik van specialistische materialen zorgen ervoor dat je nog lang kunt genieten van jouw boom. Het snoeien van bomen is een onderdeel wat steeds weer terugkomt. Door in de jonge jaren de boom te snoeien, de zogenaamde begeleidingssnoei, krijgt de boom het uiteindelijke uiterlijk wat jij voor ogen had toen de boom geplant werd. Bij volwassen bomen is er de onderhoudssnoei. Dode takken in de boomkroon worden weggesnoeid en de boomkroon wordt weer mooi luchtig gemaakt. Ook topzware takken of takken die een risico vormen voor hun omgeving snoeien de boomverzorgers in Staphorst voor je weg. Zo blijft er een gezonde en veilige boom over, waar je nog lang van kunt genieten.

Bomen snoeien in Staphorst

Bomen knotten

Het bomen knotten is een bijzondere vorm van het snoeien van bomen. Deze speciale techniek wordt vooral toegepast bij wilgen, maar ook sommige andere boomsoorten kunnen het knotten ondergaan. Bij het knotten van bomen worden de takken teruggesnoeid naar de oorsprong, de knot van de boom. In de lente lopen er dan weer nieuwe takken uit.

Bomen toppen

een andere vorm van bomen snoeien tijdens de boomverzorging in Staphorst, is het toppen van bomen. Zeker wanneer je een rij bomen hebt staan en deze graag dezelfde hoogte wilt laten aannemen, kunnen de bomen aan de bovenkant getopt worden. Door bomen te toppen kan je een boom laten afnemen in hoogte, breedte of grootte. Wil jij bomen laten toppen in Staphorst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Projecten van Groentechniek Klomp

Onze boomverzorgers staan voor je klaar voor boomverzorging in Staphorst, maar ook met het verwijderen van bomen in Staphorst en andere werkzaamheden helpen we je graag. Hieronder enkele voorbeelden van afgeronde projecten.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Parkonderhoud

Boomverzorging in Staphorst is erg belangrijk. Ook in het park, waar veel bomen staan. Deze bomen zorgen voor schaduwplekken en geven onderdak aan vogels, eekhoorns en andere dieren. Met gezonde bomen is er dan ook veel activiteit in het park te vinden. Om de bomen gezond te houden is boomverzorging van groot belang. Ook voor het parkonderhoud staan de boomspecialisten van Groentechniek Klomp voor je klaar. Door regelmatig te controleren op boomziektes en bomen tijdig te snoeien blijven ook de bomen in het park langer gezond. Ook kan Groentechniek Klomp in het park nieuwe bomen planten en stormschade herstellen. Zo blijft het park mooi en begaanbaar voor iedereen.

Contact voor boomverzorging in Staphorst

Ben jij in het bezit van één of meerdere bomen en wil je deze graag zo lang mogelijk gezond houden? Besteed dan de boomverzorging in Staphorst uit aan de professionele boomverzorgers van Groentechniek Klomp. Wij staan voor je klaar om al je vragen over boomverzorging te beantwoorden en kunnen je helpen met de verschillende uiteenlopende werkzaamheden die boomverzorging omvat. Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Boomverzorging in Staphorst nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen