Bomen verwijderen in Staphorst

Het verwijderen van bomen is een zware klus die niet geheel zonder gevaren is en dient daarom op een veilige en efficiënte manier gedaan te worden. Voor je bomen verwijderen in Staphorst schakel je dan ook onze gecertificeerde boomverzorgers in.

Door onze experts in te huren, ben je ervan verzekerd dat de boom op een juiste wijze verwijderd wordt. Onze specialisten staan dan ook voor je klaar voor het verwijderen van je bomen in Staphorst.

We helpen je met zowel het bomen kappen, als bomen vellen en bomen rooien, maar kunnen de bomen ook voor je verplaatsen naar een andere plek.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Jouw bomen verwijderen in Staphorst wordt snel en zorvuldig uitgevoerd door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten weghalen in Staphorst

Soms worden bomen groter dan je in gedachten had. Bij het planten van de boom dacht je waarschijnlijk niet aan hoe de boom er 30 jaar later uit zou komen te zien.

Doordat de boom in omvang toeneemt, kan het zijn dat deze een bedreiging gaat vormen voor zijn omgeving. Bestrating kan door de wortels omhoog gelift worden, waardoor deze los gaan liggen en je er overheen zou kunnen struikelen. Ook kunnen de takken dakpannen van het dak tikken. Daarnaast neemt een grote boom veel ruimte in beslag en zorgt deze voor veel schaduw. Jonge planten en struiken worden hierdoor belet in hun ontwikkeling.

In deze gevallen is het zeker mogelijk om de bomen weg te laten halen door onze deskundigen. De bomen laten weghalen in Staphorst laat je dan ook over aan onze professionals. Je kunt ervoor kiezen om de bomen te kappen of te rooien, maar ook voor het bomen verplaatsen, neem je contact met ons op.

Laat in Staphorst jouw bomen verwijderen door de specialisten van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen rooien in Staphorst

Een onderdeel van het bomen verwijderen in Staphorst is het bomen rooien. Bij het rooien van bomen, wordt de boom zowel bovengronds als ondergronds verwijderd. Dus ook de boomstronk en de wortels van de boom worden weggehaald.

In dit geval is de grond waar de boom zich bevond klaar voor een andere bestemming. Je zou er bijvoorbeeld een fundering kunnen storten voor de bouw van een schuur of er terrasbestrating laten aanleggen. Wanneer je de bomen in Staphorst laat rooien door onze boomspecialisten, zullen we de boom op professionele wijze verwijderen. Daarbij maken we gebruik van specialistisch materiaal en speciale technieken.

Laat jouw boom verwijderen in Staphorst op een veilige en snelle manier door de deskundigen van Groentechniek Klomp.

Boomstronk verwijderen

Heb je in het verleden een boom laten kappen en daarbij de boomstronk laten staan? Of hebben de vorige bewoners een boomstronk achtergelaten in je tuin? Dan kunnen onze ervaren boomverzorgers deze voor je verwijderen.

De boomstronk verwijderen wordt op professionele wijze door ons uitgevoerd bij jou in Staphorst, zodat je hier weinig overlast van ervaart.

Met behulp van onze eigen kraan kunnen wij deze uit de grond trekken. De grond kun je daarna gebruiken voor andere doeleinden, zoals de bouw van een tuinhuis, het aanleggen van bestrating of de aanleg van beplanting.

In Staphorst een boom verwijderen gebeurt snel en veilig door de ervaren experts van Groentechniek Klomp.

Boomwortels verwijderen

Net als boomstronken, zijn achtergebleven boomwortels ook erg vervelend en kunnen deze voor problemen gaan zorgen. Wanneer bij het bomen verwijderen in Staphorst de boomwortels niet goed verwijderd worden, kunnen deze in de toekomst je bestrating omhoog gaan tillen en zo ervoor zorgen dat klinkers of tegels los komen te liggen.

Ook kunnen boomwortels gaan rotten wanneer je ze in de grond laat zitten. Rotte plekken in het gras en een vervelende rotte geur zijn het gevolg hiervan. Het is dus verstandig om ook de boomwortels te verwijderen. Onze specialisten maken hiervoor gebruik van een kleine stobbefrees, waardoor alles snel en secuur verwijderd wordt.

Laat jouw bomen volledig rooien in Staphorst door onze gecertificeerde boomverzorgers.

Omgewaaide bomen laten verwijderen in Staphorst

Een andere reden voor het laten verwijderen van bomen in Staphorst, kan betrekking hebben op storm. In Nederland kan het flink waaien en stormen. In sommige gevallen raken bomen daarbij betrokken. Takken raken beschadigd en in extreme gevallen wordt de boom in zijn geheel uit de grond getrokken.

Het is belangrijk dat de omgewaaide bomen worden verwijderd. In dat geval neem je dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. Het is belangrijk dat omgewaaide bomen snel verwijderd worden om de omgeving zo min mogelijk te belasten.

Bomen verwijderen in Staphorst na een storm laat je het beste aan de professional over. Deze gevaarlijke klus dient namelijk met de juiste kennis van materialen en technieken uitgevoerd te worden. De schade blijft zo beperkt en er gebeuren geen vervelende ongelukken.

Bij een omgewaaide boom verwijderen in Staphorst komt veel geduld en expertise kijken.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Meer weten over je boom verwijderen in Staphorst?

Heeft jouw boom de beste tijd gehad of wil je ruimte creëren voor iets anders in je tuin? Laat dan jouw bomen verwijderen in Staphorst door onze gecertificeerde boomverzorgers. Wil je juist jouw boom laten verzorgen in Staphorst? Ook daarbij helpen onze boomverzorgers je graag.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten voorzien je graag van advies. Al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Laat in Staphorst jouw bomen rooien door onze deskundige boomverzorgers voor het beste resultaat.