Hovenier Zwolle

Tuinonderhoud vergt veel tijd, al helemaal tijdens seizoenswisselingen. Als u tijd wil besparen bij uw tuinonderhoud in Zwolle, neem dan Groentechniek Klomp aan als uw hovenier in Zwolle. Wij hebben ervaring met elke vorm van tuinonderhoud die u kunt bedenken, dus u bent verzekert van een professioneel onderhouden tuin.

Het beste van tuinonderhoud in Zwolle

Groentechniek Klomp staat voor u klaar als hovenier in Zwolle. Dit kan op contractbasis, waarbij we samen afspreken hoe vaak wij bij u langskomen. Daarnaast bieden we ons hoveniersbedrijf voor Zwolle ook aan als oproepkracht. Hierdoor komen wij alleen langs als u daar een afspraak voor maakt, zodat u zelf kunt bepalen of het tijd is voor nieuw tuinonderhoud. Als uw hovenier kunnen wij elke vorm van hovenierswerk voor u leveren, waaronder:

  • Boomverzorging: Een tuin met bomen is geen probleem voor Groentechniek Klomp. Onderdeel van het hovenierswerk dat wij leveren is boomverzorging, waaronder boomverwijdering en verplaatsing.
  • Biologische onkruidverwijdering: Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is het verwijderen van onkruid. Groentechniek Klomp is de hovenier die biologisch uw onkruid voor u verwijdert.
  • Gazononderhoud: Een mooi gazon onderhouden vraagt soms een flinke aanpak. Molshopen en onkruid kunnen het een vervelende taak maken. Ons hoveniersbedrijf voor Zwolle helpt u graag met strak maken van uw gazon, waardoor u kunt genieten van het prachtige groene gras.
  • Groenvoorzieningen: Wilt u nieuwe planten, struiken of een heg? Niet alleen helpen wij bij uw tuinaanleg in Zwolle, als uw hovenier onderhouden en snoeien wij graag uw beplanting voor u.
  • Landgoed- en erfonderhoud: Naast tuinonderhoud in Zwolle, staat Groentechniek Klomp ook voor u klaar om uw landgoed of erf te onderhouden. Daarnaast onderhouden wij ook parken en helpen wij met bosbeheer. Grote klussen zijn ons niet onbekend en als professioneel hoveniersbedrijf voor Zwolle bezitten wij de nodige kennis om u te helpen.

Voor al uw hovenierswerk kunt u terecht bij Groentechniek Klomp. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier in Joure? Neem dan contact met ons op.

Uw hovenier in Zwolle legt ook uw tuinen voor u aan.

Neem contact met ons op?

Een offerte aanvragen

Tuinontwerp en tuinaanleg in Zwolle

Naast tuinonderhoud helpt Groentechniek Klomp ook met uw tuinontwerp en tuinaanleg. Dankzij onze jarenlange ervaring als hoveniersbedrijf voor Zwolle, weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een tuin. In onze tuinontwerpen houden wij niet alleen rekening met al het groen, maar ook met de drainage, elektriciteit en overkappingen. Alles wat u wenst kunnen wij voor u uitwerken in een tuinontwerp. Ook bij de tuinaanleg in Zwolle nemen wij alles voor rekening. Zelfs de elektriciteit aanleg en de bestrating plaatsen wij op professionele manier.

De voordelen op een rijtje:

  • Professionele tuinaanleg in Zwolle dankzij onze jarenlange ervaring
  • Uw gehele tuin onder één bedrijf, waardoor er minder regelwerk is
  • Korte lijnen met uw wensen voorop

Boomverzorging in Zwolle

Boomverzorging is echt expertise werk. Vooral het snoeien van hoge bomen vergt de nodige middelen en kunt u daarom beter uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf voor Zwolle. Het snoeien van bomen hoeft niet elke keer bij tuinonderhoud in Zwolle te gebeuren, maar de keren dat het nodig is, is het fijn om een op een goede hovenier te kunnen vertrouwen. Onze hoveniers in Zwolle kunnen ook helpen als uw boom ziektes heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kastanjeziekte of de eikenprocessierups. Wij helpen u met alle problemen die uw boom heeft.

Is uw boom door storm of rot omgewaaid of wilt u van uw boom af? Ook hierbij kan ons hoveniersbedrijf voor Zwolle helpen. Wij zagen gebroken takken af of verwijderen de gehele omgewaaide boom. Wilt u uw boom verplaatsen, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Wilt u juist voorkomen dat uw boom omwaait? Uw hovenier in Zwolle helpt ook met de verankering van uw bomen, zodat ze steviger in de grond blijven staan.

Wilt u uw boomverzorging door een professionele hovenier in Zwolle laten doen? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Het beste tuinonderhoud in Zwolle door Groentechniek Klomp.

Biologische onkruidbestrijding in Zwolle

Groentechniek Klomp werkt enkel met biologische onkruidbestrijding, omdat natuur bij ons uiteraard hoog in het vaandel staat. De enige vorm van onkruidbestrijding die ons hoveniersbedrijf voor Zwolle gebruikt, is het toepassen van kokend water. Kokend water zorgt ervoor dat de cellen in het onkruid knappen, waardoor het uitdroogt en gemakkelijk te verwijderen is. Voor elke tuin, hoe vol of groot deze ook is, is kokend water de beste biologische onkruidbestrijding. Dit komt doordat het heel gericht op het onkruid wordt toegepast en alle andere planten hier dus geen last van hebben. Uw hovenier in Zwolle heeft altijd het beste voor met uw tuin en kan u met elk onkruidprobleem helpen.

Grote stukken land zijn geen probleem voor uw hovenier in Zwolle

Doordat wij helpen met het bosbeheer voor particulieren en vakantieparken, hebben wij veel ervaring met grote opdrachten. Zoekt u een hovenier in Zwolle die kan helpen bij het beheer van uw landgoed, erf of bos, dan bent u bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij deinzen niet terug voor grote oppervlakken, hoge bomen of een grote hoeveelheid aan groenvoorziening. Sterker nog, wij helpen u graag om van uw stuk land iets moois te maken.

Uw hoveniersbedrijf voor Zwolle en omstreken

Uw hovenier in Zwolle van Groentechniek Klomp staat altijd voor u klaar, ook als u werk heeft in andere plaatsen. Zo zijn wij actief in onder andere Hardenberg, Drenthe en Joure. Wilt u dat wij langskomen op uw locatie om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op, zodat we u snel kunnen helpen.

Ook erfonderhoud hoort bij het werk van deze hovenier in Zwolle.

Neem contact met ons op?

Neem contact op Een offerte aanvragen