Hovenier Joure

Werken in de tuin kan erg ontspannen zijn, maar het kost ook veel tijd en de gewenste resultaten blijven soms uit. Daarnaast vragen sommige tuinen om net wat meer specialisatiewerk dan andere. Groentechniek Klomp is uw hovenier in Joure. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen allerlei vormen van hovenierswerk, bent u verzekerd van de beste resultaten en bespaart u een hoop tijd & moeite.

Uw allround hovenier in Joure

De hoveniers in Joure van Groentechniek Klomp staan voor u klaar om te helpen bij elk tuinonderhoud waar u tegenaan loopt. Als hoveniersbedrijf hebben wij ervaring met allerlei vormen van groenonderhoud waar we u graag mee helpen.

  • Boomverzorging
  • Onderhoud van tuin, erf, landgoed en bossen
  • Tuinaanleg

Voor al uw hovenierswerk kunt u terecht bij Groentechniek Klomp. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als hovenier in Joure? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op?

Een offerte aanvragen

Boomverzorging in Joure

Onze hoveniers hebben veel ervaring met boomverzorging. Hieronder valt onder andere het bestrijden van boomziektes, snoeien van de takken en het verwijderen van bomen. Boomverzorging is een taak die het beste wordt overgelaten aan ons hoveniersbedrijf voor Joure. Vaak zijn hier namelijk speciale materialen voor nodig en met ongezonde bomen kan veel verkeerd gaan.

Snoeien van bomen

Bomen snoeien is belangrijk bij jonge bomen, zodat ze genoeg energie stoppen in correct groeien. Daarnaast zorgen onze hoveniers ervoor dat uw boom een mooie vorm behoudt en de takken van uw bomen u niet in de weg zullen hangen. Het is verstandig om het snoeien van bomen over te laten aan onze hoveniers in Joure, omdat de vallende takken voor nare ongelukken kunnen zorgen.

Bomen verplaatsen en verwijderen

Bomen kunnen soms behoorlijk in de weg staan bij nieuwe bouwplannen. Onze hoveniers kunnen uw bomen voor u verplaatsen of zelfs volledig verwijderen. Het verwijderen van bomen doet Groentechniek Klomp voornamelijk als gevolg van stormschade of boomziektes. Aangezien bomen zwaar en lang zijn, zijn er specifieke voertuigen nodig om deze te verplaatsen. Als uw bomen tijdens een storm zijn omgevallen, dan zullen deze opgetakeld moeten worden. Ons hoveniersbedrijf voor Joure staat klaar om te helpen met het verplaatsen of verwijderen van uw bomen.

Gazononderhoud is één van de onderhoudstaken die wij als hovenier in Drenthe uitvoeren.

Boomziektes bestrijden

Tegenwoordig horen we steeds meer van boomziektes. De Eikenprocessierups heeft bijvoorbeeld veel problemen veroorzaakt, maar een boom kan door andere ziektes ook takken verliezen of andere insecten aantrekken. Laat uw zieke bomen dus altijd verzorgen door onze hoveniers in Joure. Ziet uw boom er niet meer zo goed uit? Heeft het vreemde plekken of kleuren op de schors? Neem dan contact met ons op. Onze hoveniers kunnen helpen met het opsporen, vaststellen en behandelen van verschillende boomziektes.

Boomverankering

Laat uw nieuwe bomen door onze hoveniers in Joure verankeren. Als u nieuwe bomen laat plaatsen dan kunnen deze goed verankert worden zonder dat hier boompalen aan te pas moeten komen. Laat uw nieuwe bomen daarom professioneel verankeren door onze hoveniers.

Onderhoud van tuin, erf, landgoed en bos

Ook voor algeheel tuinonderhoudkunt u bij Groentechniek Klomp terecht. Wij helpen niet alleen bij het volledige tuinonderhoud in Joure, maar ook het onderhoud van uw erf of landgoed. Bent u opzoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in Joure dat u kan helpen met uw grote klus, dan staan onze hoveniers voor u klaar. Naast tuinonderhoud, houdt Groentechniek Klomp zich ook bezig met bosbeheer van bijvoorbeeld parken en gemeenten. Voor alle diensten van Groentechniek Klomp is het mogelijk om gebruik te maken van een contract waarbij onze hoveniers bij u langskomen op vaste basis. U kunt echter ook gebruik maken van onze oproep mogelijkheid. Zo beslist u zelf wanneer wij langskomen om te helpen met het opfrissen van uw groenvoorzieningen.

Ook voor kleiner tuinonderhoud in Joure draaien wij onze hand niet om. Bij ons hoveniersbedrijf staat de natuur voorop. Daarom helpen wij graag bij uw biologische onkruidbestrijding of het opschonen van uw tuin.

Heeft u hulp nodig bij uw tuinonderhoud of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Gazononderhoud is één van de onderhoudstaken die wij als hovenier in Drenthe uitvoeren.

Neem contact met ons op?

Een offerte aanvragen

Tuinaanleg in Joure

Dankzij de vele jaren ervaring binnen Groentechniek Klomp, weten wij precies wat er komt kijken bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Ons hoveniersbedrijf kan helpen met het ontwerp van uw nieuwe tuin, waarbij rekening wordt gehouden met werkelijk alle aspecten van tuinaanleg. Bent u tevreden met het ontwerp, dan helpen onze hoveniers graag met uw tuinaanleg in Joure. Hierbij kunnen onze hoveniers alle onderdelen op zich nemen. Zowel de groenvoorziening als de elektriciteit aanleg en bestrating worden allemaal professioneel aangelegd door onze toegewijde hoveniers.

Een professioneel hoveniersbedrijf voor Joure en omgeving

Groentechniek Klomp is een breed hoveniersbedrijf in Joure en de omgeving. Zo werken onze hoveniers ook in heel Drenthe, waaronder Assen, en bijvoorbeeld in Zwolle. Heeft u onze hoveniers dus nodig op een andere locatie, dan komen wij graag langs om u verder te helpen met uw onderhoudsvraag. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact op. Wij helpen u graag met uw vraag.

Neem contact met ons op?

Een offerte aanvragen