Hovenier Drenthe

Heb jij geen groene vingers, maar wil je wel genieten van een prachtige tuin? Groentechniek Klomp is jouw hovenier in Drenthe en staat voor je klaar. Of je nu een tuin wilt laten ontwerpen, aanleggen of je tuin wilt laten onderhouden, onze experts beschikken over de juiste kennis en ervaring om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

Hovenier in Drenthe nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Jouw hovenier in Drenthe voor kleine en grote tuinen

Wanneer je geen groene vingers hebt, dan kan een mooie tuin realiseren en onderhouden een flinke opgave zijn. Of misschien heb je gewoon geen tijd, zin en/of energie om aan je tuin te denken. Toch heeft een mooie, goed onderhouden tuin veel voordelen voor jou als tuineigenaar. Je kunt er namelijk heerlijk genieten van het buitenleven. Een hovenier in Drenthe kan je daarom uitstekend helpen en ontzorgd jou van A tot Z op het gebied van jouw tuin. Wij kunnen je helpen op het gebied van tuinonderhoud in Drenthe, maar je kunt ook jouw tuinontwerp en tuinaanleg in Drenthe aan ons overlaten.

Gazononderhoud is één van de onderhoudstaken die wij als hovenier in Drenthe uitvoeren.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Een fijne tuin begint bij het maken van een tuinontwerp dat past bij jouw wensen. Bij Groentechniek Klomp helpen we je graag bij het maken van een professioneel ontwerp voor jouw tuin. Al jouw wensen worden nauwkeurig in kaart gebracht en de mogelijkheden worden besproken. Daarnaast kijken wij ook verder dan dat en houden wij rekening met zaken waar jij misschien niet zo snel aan denkt, zoals een drainageplan of elektriciteit.

Wanneer het tuinontwerp helemaal naar wens is, kunnen wij ook de aanleg van je tuin verzorgen. Onze experts weten precies wat er moet gebeuren en zorgen ervoor dat jouw tuin op de juiste manier wordt aangelegd. Hierdoor kun je er extra lang van genieten. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, waardoor de aanleg op professionele wijze kan worden voltooid.

Tuinonderhoud in Drenthe: al je tuinonderhoud door één hovenier

Wanneer je zelf geen zin, tijd of energie hebt voor je tuinonderhoud, of je hebt simpelweg geen groene vingers, dan kun je je tuinonderhoud uitbesteden aan Groentechniek Klomp. Als hovenier in Drenthe zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en kunnen wij vrijwel alle verschillende tuinklussen die daarbij komen kijken uitvoeren, denk hierbij aan:

  • Onkruid bestrijden
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Gazon onderhouden

Biologische onkruidbestrijding

Onkruid vergaat niet en je blijft ermee bezig. Wanneer je het ene sprietje uit de grond hebt getrokken, lijkt het volgende alweer te ontstaan. Verwijder je het niet, dan blijft het maar door groeien tot je hele tuin ermee vol staat. Groentechniek Klomp weet als hovenier in Drenthe hoe je onkruid het meest effectief bestrijdt. Wij maken hiervoor gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen, zodat de rest van je tuin bespaard blijft. Zo kunnen we het onkruid wegbranden of wegstomen, afhankelijk van de situatie.

Snoeiwerkzaamheden

Het snoeien van bomen, struiken en hagen neemt veel tijd in beslag en vraagt ook om enige kennis. Als hoveniersbedrijf in Drenthe weten wij deze klus op specialistische wijze voor je uit te voeren. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis om ervoor te zorgen dat jouw bomen, struiken of hagen goed worden teruggesnoeid en mooi verder kunnen groeien.

Gazononderhoud

Een mooie grasmat is en blijft niet vanzelf zo mooi. Gras groeit vaak snel en hard, zeker in de zomer. Je gazon zal dan ook regelmatig gemaaid moeten worden om het in toom te houden. Onze hoveniers in Drenthe nemen deze wekelijkse taak graag uit handen en kunnen het gras daarnaast alles bieden dat het nodig heeft, zoals verticuteren, beluchten, bemesten en bekalken.

Gazononderhoud is één van de onderhoudstaken die wij als hovenier in Drenthe uitvoeren.

Landgoed onderhoud

Wanneer je over een landgoed beschikt, dan beschik je vaak ook over een groot stuk grond. Hoe meer grond je bezit, hoe meer onderhoud je zult moeten plegen. Ook voor landgoed onderhoud kun je contact opnemen met ons hoveniersbedrijf in Drenthe. Wij beschikken over de juiste materialen en machines, zoals een mini kraan, hoogwerker en tractor, om jouw landgoed eenvoudig te kunnen onderhouden.

Boomverzorging, onze specialiteit

Door bomen goed te onderhouden, verklein je de kans op boomziektes en kan de boom gezonder en mooier groeien. Boomverzorging is onze specialiteit en wij helpen je dan ook graag bij de verzorging van jouw bomen. Wij beschikken over het juiste gereedschap en boomverzorgers die gecertificeerd zijn. Taken die wij op het gebied van boomverzorging voor je uit kunnen voeren zijn:

  • Bomen snoeien
  • Bomen knotten
  • Bomen planten/verplaatsen
  • Bomen verankeren
  • Bomen toppen

Groentechniek Klomp, de hovenier in Drenthe

Groentechniek Klomp is een gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf en daarnaast jouw hoveniersbedrijf in Drenthe. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden rondom bomen, maar ook rondom het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Ons hoveniersbedrijf is in Drenthe gevestigd, waardoor je ons uitstekend in kunt schakelen als hovenier in Hoogeveen, hovenier in Emmen of hovenier in Coevorden. Maar ook buiten Drenthe zijn wij inzetbaar voor ons hovenierswerk en als boomverzorgingsbedrijf. Wij werken voor particulieren, maar ook voor gemeenten en semi overheden.

Heb je vragen over onze diensten als hovenier in Drenthe? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hovenier in Drenthe nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen