Hovenier in Assen

Je tuin kan flink wat van je vragen. Niet alleen op het gebied van onderhoud, maar ook als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Wanneer je geen groene vingers hebt of je hebt geen tijd voor je tuin, dan kun je rekenen op de expertise van Groentechniek Klomp, hovenier voor Assen en omgeving. Onze vakmannen ontzorgen je van A tot Z, waardoor jij alleen nog maar hoeft te genieten van je tuin.

Hovenier in Assen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Jouw hovenier in Assen ontzorgt je van al je tuinzorgen

Een tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt om flink wat tijd en kennis. Heb jij geen groene vingers en besteed je je tijd ook liever aan andere dingen dan aan je tuin? Dan kan een hovenier inhuren de perfecte oplossing zijn voor al jouw tuin zorgen. Groentechniek Klomp werkt als hovenier in Assen en helpt je graag. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw tuin er het hele jaar stralend bij te laten liggen. Van tuinontwerp tot de grootste onderhoudsklussen, wij staan voor je klaar!

Je tuinontwerp en tuinaanleg in Assen

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht met kale tuin of wil je je huidige tuin gewoon volledig op de schop gooien? Iedere tuin begint met het maken van een goed tuinontwerp. De wensen kunnen misschien wel in je hoofd zitten, maar het op papier krijgen kan nog een flinke uitdaging zijn. Groentechniek Klomp beschikt over de juiste kennis om een professioneel ontwerp te maken voor jouw tuin en kan met je meedenken.

Wanneer het tuinontwerp klaar is, kan de tuinaanleg in Assen beginnen. Ook deze klus kunnen wij verzorgen. Wij hebben de geschikte materialen en machines om je tuin op de juiste manier aan te leggen, waardoor je er jaren plezier van hebt.

Tuinonderhoud uit handen geven?

Wanneer je lang van je aangelegde tuin wilt genieten, dan is het noodzakelijk om de tuin goed te onderhouden. Of je nu een ‘onderhoudsvriendelijke’ kleine tuin hebt of een grote tuin vol groen, iedere tuin vraagt om onderhoud. Gebrekt het jou aan tijd, zin of groene vingers om je tuinonderhoud in Assen uit te voeren? Dan helpen wij je graag door je te ontzorgen van al je tuinonderhoud. Onze hoveniers in Assen kunnen jouw tuin klussen uitvoeren en afhankelijk van jouw wensen iedere week, iedere maand, eens in het halfjaar of eens in het seizoen langskomen zodat jij het hele jaar geniet van een prachtige tuin.

Omdat tuinonderhoud en hovenierswerk vrijwel altijd maatwerk is, bespreken we altijd eerst samen met jou welke tuinklussen we wanneer uitvoeren. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden of gazononderhoud.

Groentechniek Klomp, jouw hovenier in Assen, ontzorgt jou op het gebied van je tuin.

Onkruidbestrijding op biologische wijze

Onkruid verwijderen is misschien wel de meest vervelende tuinklus voor velen. Het onkruid blijft maar terugkomen, hoe vaak en intensief je het ook weghaalt. Groentechniek Klomp weet als hovenier in Assen en omgeving hoe onkruid effectief bestreden kan worden, zodat jij er geen last meer van hebt. Wij voeren deze bestrijding graag voor je uit en maken hiervoor gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Afhankelijk van de situatie maken we gebruik van een brander of stomen we het onkruid weg, zonder de omgeving hierbij te beschadigen.

Snoeien in de tuin

Bomen, struiken en hagen moeten eens in de zoveel tijd gesnoeid worden om gezond en mooi te blijven. De snoeiwerkzaamheden kunnen veel tijd in beslag nemen en het vraagt ook om kennis van zaken. De experts van Groentechniek Klomp weten precies wat jouw bomen, struiken en hagen nodig hebben en kunnen het snoeien op de juiste manier voor je uitvoeren.

Je gazon onderhouden

Wanneer je een mooie grasmat in je tuin hebt liggen, dan wil je natuurlijk ook dat deze mooi blijft. Wanneer gras niet goed onderhouden wordt, dan groeit het vaak snel en hard alle kanten op, zeker in de zomer. Gazononderhoud bestaat niet alleen uit het maaien van het gras, maar vraagt ook om andere taken, zoals verticuteren, bemesten, beluchten en bekalken. Groentechniek Klomp verzorgt deze taken graag voor je als hovenier in Assen en omgeving.

Groentechniek Klomp kan als hovenier al jouw tuinonderhoud in Assen uit handen nemen.

Je landgoed laten onderhouden door een hoveniersbedrijf in Assen

Heb jij een groot erf te onderhouden of beschik je zelfs over een compleet landgoed? Dan staan wij voor je klaar. Onderhoud van een landgoed is erg belangrijk voor de uitstraling ervan en vraagt vaak om specifieke kennis en vaardigheden. De experts van ons hoveniersbedrijf in de buurt van Assen weten precies wat ze moeten doen en beschikken over de juiste gereedschappen om jouw landgoed of erf te onderhouden.

Enkele onderhoudstaken die Groentechniek Klomp kan uitvoeren op het gebied van landgoed onderhoud zijn: struiken en bomen snoeien, het verwijderen van bomen, onkruidbestrijding, maaiwerkzaamheden en onderhoud van de paden en (half) verhardingen.

Specialistische boomverzorging

Groentechniek Klomp is jouw hoveniersbedrijf in Assen, maar is daarnaast ook specialist op het gebied van boomverzorging. Bomen onderhouden vraagt om specifieke kennis en om de juiste vaardigheden. Onze boomverzorgers hebben de juiste certificaten en kunnen daarom alle taken omtrent boomverzorging voor je uitvoeren, denk hierbij aan:

  • Bomen snoeien
  • Bomen knotten
  • Bomen planten/verplaatsen
  • Bomen verankeren
  • Bomen toppen

Hovenier in Assen en omgeving

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in de boomverzorging en hovenierswerk, kennis van zaken en de juiste materialen en gereedschappen kan Groentechniek Klomp jou uitstekend ontzorgen van al je tuin gerelateerde taken. Wij werken voor particulieren, maar ook voor gemeenten en semi overheden.

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Oosterhesselen, vanwaar wij uitstekend kunnen fungeren als hovenier in Assen. Ben je op zoek naar een hovenier in Hoogeveen of een hovenier in Emmen? Ook dan helpen we je graag. Sterker nog, wij zijn niet alleen hovenier in Drenthe, maar werkzaam door heel Nederland.

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor je klaar.

Hovenier in Assen nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen