Boomverzorging Lelystad

Ben jij op zoek naar een groenspecialist voor al jouw boomverzorging in Lelystad? Groentechniek Klomp beschikt over alle kennis die nodig is om een boom goed te verzorgen. Meer dan 10 jaar ervaring met groenverzorging heeft ervoor gezorgd dat Groentechniek Klomp met recht een specialist op het gebied van boomverzorging te noemen valt. Goede boomverzorging is allesbepalend voor de levensduur van de boom. Een gezonde, verzorgde boom loopt minder kans op ziektes en plagen. Wij van Groentechniek Klomp helpen je graag met het verzorgen van bomen. Met onze hulp kan ook jij genieten van prachtige, levendige bomen.

Boomverzorging in Lelystad nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen snoeien in Lelystad

Van nature hoeven bomen niet gesnoeid te worden. Echter, in de meeste gevallen is het vanwege veiligheidsredenen zeker aan te raden. Grote, topzware takken kunnen beter verwijderd worden, zodat ze geen gevaar opleveren bij harde wind. Grote overhellende takken kunnen de doorgang of het zicht belemmeren en in het ergste geval ongelukken veroorzaken. Als eigenaar van een boom ben jij aansprakelijk voor de schade die een boom aan kan richten. Wil je bomen snoeien in jouw eigen tuin of op jouw eigen terrein? Het is af te raden om zelf een boom te gaan snoeien, zonder dat je daar de juiste kennis voor hebt. Hierdoor kunnen er allerlei gevaarlijke situaties ontstaan. Door gevaarlijke takken te laten verwijderen door Groentechniek Klomp, weet je zeker dat allerlei vervelende en vooral gevaarlijke situaties voorkomen worden. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis, certificaten en materialen om de boomverzorging in Lelystad veilig te laten verlopen. Zo kan jij onbezorgd genieten van prachtige bomen.

Bomen knotten

Het bomen knotten in Lelystad is een speciale vorm van bomen snoeien. Bij het bomen knotten wordt de gehele boomkruin verwijderd, waardoor alleen de stam en het uitloopgedeelte overblijft. Bomen knotten zorgt ervoor dat de “knot” gezond en sterk blijft en dat de takken altijd een gezonde oorsprong hebben. Het bomen knotten wordt voornamelijk uitgevoerd bij wilgenbomen.

Bomen toppen

Het bomen toppen in Lelystad is er voornamelijk op gericht dat de bomen de juiste vorm en hoogte behouden. Het is mogelijk om de boom alleen in hoogte of breedte af te laten nemen, maar het is ook mogelijk om de boom zowel in hoogte als in breedte te laten afnemen. Bomen toppen is een vorm van bomen snoeien die vooral gericht is op het behouden van het mooie uiterlijk van een boom.

Bomen toppen in Lelystad

Boomonderhoud in Lelystad

Boomonderhoud is een vrij breed begrip. Het omvat allerlei werkzaamheden die ervoor zorgen dat de boom gezond blijft. Denk bijvoorbeeld aan het bijsnoeien van de bomen, of aan het controleren van de boom op boomziektes. Boomziektes kunnen, als ze niet op tijd ontdekt worden, er helaas voor zorgen dat een boom compleet verwijderd moet worden. Denk je dat een van jouw bomen een ziekte heeft? Twijfel niet en neem snel contact op met dé expert in boomverzorging in Lelystad om een afspraak te maken. Is de boom niet meer te redden? Wij kunnen ook het bomen verwijderen in Lelystad voor je uitvoeren.

Boomziektes Lelystad

Bomen verplaatsen in Lelystad

Soms kan het voorkomen dat een boom in de weg staat van nieuwe plannen. Als het een gezonde, sterke en mooie boom betreft, is het jammer om deze boom te verwijderen. Ook hierin kan Groentechniek Klomp jou van dienst zijn. Wij hebben ruimschoots ervaring met bomen verplaatsen. Door bomen verplaatsen in Lelystad uit te voeren blijven mooie grote bomen bewaard en kunnen ze op een andere plaats, met meer ruimte, rustig verder groeien.

Enkele projecten

Groentechniek Klomp heeft al veel verschillende projecten uitgevoerd. Naast boomverzorging in Lelystad, zijn er nog vele projecten meer waar wij je mee van dienst kunnen zijn.

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Bomen planten door een groenspecialist in Lelystad

Ook bomen planten is een vak op zich. Het gebeurt regelmatig dat bomen in het verkeerde seizoen gepland worden. Daarnaast worden bomen vaak te diep of juist te ondiep gepland, waardoor de kans dat de boom het overleeft erg klein wordt. Bomen planten in Lelystad kun je het beste overlaten aan een expert, zoals Groentechniek Klomp.

Bomen verankeren

Het planten van een boom kan op de juiste manier uitgevoerd worden, maar als een boom niet goed verankerd wordt kan het alsnog voorkomen dat de boom scheefzakt of omwaait. bomen verankeren zorgt ervoor dat een boom keurig rechtop blijft staan, waardoor hij de kans krijgt om uit te groeien tot een grote en sterke boom.

Contact opnemen met Groentechniek Klomp in Lelystad

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor al jouw boomverzorging in Lelystad, dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres! Vanuit jarenlange ervaring en een passie voor ons beroep kunnen wij jou garanderen dat jouw bomen bij ons in goede handen zijn. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord!

Boomverzorging in Lelystad nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen