Boomverzorging in Almere

Om een boom gezond te houden is goede boomverzorging in Almere van groot belang. Verkeerde boomverzorging kan nare gevolgen hebben voor een boom. Bomen kunnen ziektes oplopen, scheef groeien, takken kunnen afsterven en bomen kunnen in het ergste geval zelfs helemaal doodgaan. Omdat boomverzorging in Almere een specialistische klus is, is het aan te raden dit uit te laten voeren door een boomspecialist. De boomspecialisten van Groentechniek Klomp beschikken over de vereiste kennis en de juiste materialen, zodat jouw bomen de beste verzorging krijgen.

Boomverzorging in Almere nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen planten in Almere

Goede boomverzorging begint bij het op de juiste manier planten van een boom. Het komt vaak voor dat het gat waar de boom in wordt geplant te diep of juist te ondiep is. Daarnaast worden bomen vaak in het verkeerde seizoen geplant, wat ervoor zorgt dat de boom niet beschikt over de factoren die het nodig heeft om goed te groeien. Dat heeft als gevolg dat de boom afsterft en verwijderd moet worden. Wil je zeker weten dat jouw bomen op de juiste wijze geplant worden? Laat het bomen planten in Almere dan uitvoeren door Groentechniek Klomp.

Bomen verankeren

Een significant onderdeel van het bomen planten is het bomen verankeren. Door een boom goed te verankeren na het planten groeit de boom niet scheef en waait hij niet om tijdens harde windstoten. Het verankeren van een boom kan op verschillende manieren. Groentechniek Klomp is hét bedrijf die deze bijzondere vorm van boomverzorging in Almere uit kan voeren.

Bomen planten en verankeren in Almere

Boomonderhoud in Almere

Een allesomvattend onderdeel van boomverzorging in Almere is goed boomonderhoud. Boomonderhoud bevat allerlei werkzaamheden, van bomen af en toe bijsnoeien tot het controleren van een boom op boomziektes. Boomziektes bijvoorbeeld kunnen, als ze niet op tijd ontdekt worden, er voor zorgen dat de boom in zijn geheel verwijderd moet worden. Vermoed jij dat jouw boom een ziekte heeft of krijgt een van jouw bomen een vreemde vorm? Twijfel dan niet en neem snel contact op met Groentechniek Klomp. Een van onze boomspecialisten komt dan zo snel mogelijk langs om jouw boom te onderhouden, te controleren op ziektes en, indien mogelijk, te behandelen.

Bomen snoeien in Almere

Het snoeien van bomen kan allerlei redenen hebben. De takken van een boom kunnen bijvoorbeeld de doorgang belemmeren, topzware takken kunnen gevaar opleveren bij harde wind of een boom kan een vreemd model krijgen en moet bijgewerkt worden. Wat de reden ook is, het is af te raden om jouw bomen zelf te snoeien. Gebrek aan ervaring, kennis en de juiste materialen kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Door het bomen snoeien in Almere over te laten aan een specialistisch bedrijf, Groentechniek Klomp, ben je verzekerd van een veilig verloop van het snoeien én kan jij bovendien heerlijk in een stoel blijven zitten. Wij voeren het bomen snoeien graag voor je uit.

Bomen snoeien in Almere

Bomen knotten

Bomen knotten is een bijzondere manier van bomen snoeien die vaak bij wilgen gebruikt wordt. Bomen knotten houdt in dat een boom geheel wordt teruggesnoeid. Dat betekent dat de hele boomkruin verwijderd wordt. Hierdoor blijven alleen de stam en het uitloopgedeelte, ook wel de knot genoemd, over. Bomen knotten is een eeuwenoude manier van snoeien. Door bomen te knotten zorg je ervoor dat de “knot” gezond en sterk blijft, waardoor de takken altijd een gezonde oorsprong hebben.

Bomen toppen

Bomen toppen is een manier van snoeien die vooral gericht is op het behouden van een mooie vorm. Het toppen van bomen houdt in dat de vorm van een boom bijgewerkt wordt. Groentechniek Klomp kan een boom zowel in de hoogte als in de breedte laten afnemen, zodat jouw boom er weer prachtig uitziet.

Enkele projecten

Groentechniek Klomp heeft al veel verschillende projecten uitgevoerd. Naast boomverzorging in Almere, zijn er nog vele projecten meer waar wij je mee van dienst kunnen zijn.

Lees verder Verwijderen eikenprocessierups

Verwijderen eikenprocessierups

Lees verder Bomen planten en verankeren

Bomen planten en verankeren

Lees verder Bomen verwijderen na stormschade

Bomen verwijderen na stormschade

Lees verder Bestrijden spinselmot

Bestrijden spinselmot

Lees verder Essen taksterfte

Essen taksterfte

Lees verder Bomen snoeien

Bomen snoeien

Bomen verplaatsen in Almere

Ook voor het bomen verplaatsen ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en materialen om jouw boom op een andere plaats veilig verder te laten groeien. Wil je liever dat de boom toch verwijderd wordt, omdat je geen andere plaats voor de boom hebt? Ook het bomen verwijderen in Almere behoort tot de werkzaamheden die wij voor je uit kunnen voeren.

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Ben jij de trotse eigenaar van een aantal bomen maar is boomverzorging niet jouw specialiteit? Groentechniek Klomp voert alle vormen van boomverzorging in Almere graag voor je uit. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw boomverzorging.

Wij zijn actief in heel Nederland, dus wij doen ook boomverzorging in Lelystad, boomverzorging in Dronten en boomverzorging in Kampen.

Boomverzorging in Almere nodig?

Vrijblijvend offerte aanvragen