Boomverzorging in Almere

Om een boom gezond te houden is goede boomverzorging van groot belang. Bomen kunnen ziektes oplopen, scheef groeien, takken kunnen afsterven en bomen kunnen in het ergste geval zelfs helemaal afbreken.

Onze boomspecialisten beschikken over de vereiste kennis en de juiste materialen, zodat jouw bomen de beste verzorging krijgen.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Onze experts staan altijd klaar voor professionele boomverzorging voor Almere.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomonderhoud in Almere

Een allesomvattend onderdeel van boomverzorging in Almere is goed boomonderhoud. Boomonderhoud bevat allerlei werkzaamheden, van bomen af en toe bijsnoeien tot het controleren van een boom op boomziektes. Boomziektes bijvoorbeeld kunnen, als ze niet op tijd ontdekt worden, er voor zorgen dat de boom in zijn geheel verwijderd moet worden.

Vermoed jij dat jouw boom een ziekte heeft of krijgt een van jouw bomen een vreemde vorm? Twijfel dan niet en neem snel contact op met Groentechniek Klomp. Een van onze boomspecialisten komt dan zo snel mogelijk langs om jouw boom te onderhouden, te controleren op ziektes en, indien mogelijk, te behandelen.

Voor alle vormen van boomonderhoud in Almere kun je terecht bij de professionals van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen planten in Almere

Goede boomverzorging begint bij het op de juiste manier planten van een boom. Het komt vaak voor dat het gat waar de boom in wordt geplant te diep of juist te ondiep is. Dat heeft als gevolg dat de boom afsterft en verwijderd moet worden.

Wil je zeker weten dat jouw bomen op de juiste wijze geplant worden? Laat het bomen planten in Almere dan uitvoeren door Groentechniek Klomp.

Een significant onderdeel van het bomen planten is het bomen verankeren. Door een boom goed te verankeren groeit de boom niet scheef en waait hij niet om tijdens harde windstoten

Om jonge bomen uit te laten groeien tot sterke en prachtige volwassen bomen, laat je jouw bomen planten in Almere door Groentechniek Klomp.

Bomen snoeien in Almere

Het snoeien van bomen kan allerlei redenen hebben. De takken van een boom kunnen bijvoorbeeld de doorgang belemmeren, topzware takken kunnen gevaar opleveren bij harde wind of een boom kan een vreemd model krijgen en moet bijgewerkt worden.

Wat de reden ook is, het is af te raden om jouw bomen zelf te snoeien. Gebrek aan ervaring, kennis en de juiste materialen kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Door het bomen snoeien in Almere over te laten aan een specialistisch bedrijf, Groentechniek Klomp, ben je verzekerd van een veilig verloop van het snoeien én kan jij bovendien heerlijk in een stoel blijven zitten. Wij voeren het bomen snoeien graag voor je uit.

Laat al je bomen snoeien in Almere door de gecertificeerde specialisten van Groentechniek Klomp.

Bomen knotten of bomen toppen

Bomen knotten is een bijzondere manier van bomen snoeien die vaak bij wilgen gebruikt wordt. Bomen knotten houdt in dat een boom geheel wordt teruggesnoeid. Door bomen te knotten zorg je ervoor dat de “knot” gezond en sterk blijft, waardoor de takken altijd een gezonde oorsprong hebben.

Het is ook mogelijk om je bomen te toppen. Dit is een manier van snoeien die vooral gericht is op het behouden van een mooie vorm. Het toppen van bomen houdt in dat de vorm van een boom bijgewerkt wordt. Wij kunnen een boom zowel in de hoogte als in de breedte laten afnemen, zodat jouw boom er weer prachtig uitziet.

Bomen toppen in Almere valt onder speciale snoei die onze experts voor jou kunnen uitvoeren.

Bomen verwijderen in Almere

Ook voor het bomen verplaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van de juiste kennis en materialen om jouw boom op een andere plaats veilig verder te laten groeien.

Wil je liever dat de boom toch verwijderd wordt, omdat je geen andere plaats voor de boom hebt? Ook het bomen verwijderen in Almere behoort tot de werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren.

Je kunt elke boom laten verwijderen in Almere door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Complete boomverzorging in Almere

Ben jij de trotse eigenaar van een aantal bomen maar is boomverzorging niet jouw specialiteit? Wij voeren alle vormen van boomverzorging in Almere graag voor je uit.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw boomverzorging.

Wij zijn actief in heel Nederland, dus wij voeren ook boomverzorging in Lelystad, boomverzorging in Dronten en boomverzorging in Kampen uit.

Professionele boomverzorging in Almere brengt en houdt jouw bomen in topconditie.