Boomverzorging in Dronten

Het verzorgen van bomen is een vak apart en vereist kennis en ervaring. Niet elke boom floreert onder dezelfde omstandigheden. Jouw boomverzorging in Dronten kun je gelukkig snel en veilig laten uitvoeren door onze specialisten.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Boomverzorging in Dronten laat je uitvoeren door Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen planten en verankeren in Dronten

Elke boom begint klein. Het planten van jonge bomen is dan ook een mooi startpunt voor elke boom, mits dit planten gebeurt op een manier waar de boom het meeste aan heeft. Bomen planten is dan ook een vak apart en kan wel een kennersoog gebruiken. Voor onze boomverzorgers is het bomen planten dan ook een vast onderdeel van de boomverzorging in Dronten.

Jonge bomen zijn kwetsbaar en kunnen snel geveld worden door een stevige storm. Om dat te voorkomen, kun je bomen verankeren. Door jonge bomen te verankeren, bescherm je ze tegen harde wind en voorkom je scheefgroei. Bomen verankeren is een belangrijk onderdeel van de boomverzorging in Dronten, omdat het de jonge bomen bescherming biedt en ze in staat stelt om zo sterk en groot mogelijk te groeien.

Jonge bomen planten in Dronten vereist een specifieke aanpak om te zorgen dat ze mooi en veilig groot kunnen groeien.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Bomen snoeien, toppen en knotten

Het snoeien van bomen is noodzakelijk. Het zorgt ervoor dat je oude, zware takken verwijdert en dat de boom dus alleen met de gezondste takken overblijft. Als een tak topzwaar wordt, kan hij afbreken en flinke schade opleveren. Eén van de belangrijkste onderdelen van boomverzorging in Dronten is dan ook het bomen snoeien. Dit is niet alleen goed voor de boom, het maakt van de omgeving ook een veilige plek.

Andere manieren van snoeien zijn bomen toppen en bomen knotten. Beide vormen van snoeien zorgen ervoor dat je bomen er mooi bijstaan en sterke takken kunnen groeien. Een belangrijk onderdeel dus van jouw boomverzorging in Dronten.

Bij het bomen snoeien in Dronten wordt gebruik gemaakt van specialistische materialen.

Bomen verplaatsen of verwijderen

Soms is er geen plaats meer voor een boom op zijn oorspronkelijke plek. De wijk verandert, er moet een huis gebouwd worden, of de boom staat gewoon in de weg. Als de boomgezond is, kun je deze laten verplaatsen. In dat geval wordt de boom uitgegraven en naar een nieuwe locatie gebracht.

Als het kappen van de boom de enige optie is, vanwege ziekte of rotting, zullen onze boomverzorgers dit met zorg uitvoeren. Wij halen de boom veilig neer, zodat hij geen gevaar zal vormen voor de omgeving.

Ook voor het verwijderen van bomen in Dronten kun je bij Groentechniek Klomp terecht.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Boomverzorging in Dronten nodig?

Moeten er bomen geplant worden? Wil je ze laten snoeien? Of moet er juist een boom verwijderd worden? Wat het ook is, als expert in boomverzorging in Dronten zullen we ervoor zorgen dat jouw boom de beste zorg ontvangt.

Is het een boom in een tuin, op een bedrijventerrein of in een smalle straat? Voor ons is het geen probleem. Wij pakken alle klussen aan, van achtertuin tot vakantiepark.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Als boomverzorger voor Dronten kunnen wij al je boomverzorging op ons nemen.