Hovenier in Veendam

Ben je op zoek naar een professionele hovenier in Veendam? Groentechniek Klomp is dé specialist op het gebied van hovenierswerkzaamheden in Veendam en omgeving. Van aanleg tot onderhoud, onze werknemers staan voor je klaar. Wilt u ook een prachtige tuin die tot in de puntjes verzorgd is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat alle hovenierswerkzaamheden uitvoeren door Groentechniek Klomp.

Wilt u meer weten?

Offerte aanvragen

Tuinonderhoud in Veendam

Iedereen is dol op een mooie tuin. Niet alleen is je tuin het visitekaartje van je woning, het is ook de plek waar je tot rust komt. Helaas gaat er veel tijd zitten in het onderhoud van je tuin, daarnaast hebben we niet allemaal ‘groene vingers’. Gelukkig kunnen wij helpen! Laat je tuin tot in de puntjes verzorgen door de experts van Groentechniek Klomp. Bij ons is jouw tuin in goede handen. Al onze medewerkers worden gedreven door een passie voor groen en beschikken over de juiste kennis en ervaring die nodig is om jouw tuin de beste zorg te bieden. Van snoeiwerkzaamheden tot aan onkruidverwijdering, wij voeren alle aspecten van tuinonderhoud. Door een hovenier in te schakelen, kun jij zorgeloos van je tuin genieten.

Tuinonderhoud Veendam op afroep of op contractbasis

Heeft je tuin in Veendam een grote onderhoudsbeurt nodig? Of wil je juist het hele jaar kunnen genieten van een nette, onderhouden tuin? Voor zowel eenmalige opdrachten als onderhoud op regelmatige basis ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Groentechniek Klomp kun je op contractbasis het hele jaar door je tuin laten onderhouden door een tuinman. Afhankelijk van de hoeveelheid aandacht die je tuin nodig heeft en jouw wensen, komen onze medewerkers wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks langs voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Hierbij maakt het niet uit of je over een kleine tuin beschikt of over een groot landgoed. Wij beschikken over alle kennis en materiaal dat nodig is om elke onderhoudsklus tot een goed einde te brengen.

Tuinontwerp en aanleg in Veendam

Niet alleen voor tuinrenovatie en onderhoud van je tuin kun je bij ons terecht, ook voor een volledig nieuwe tuin. Naast onderhoudswerkzaamheden doen wij ook tuinaanleg in Veendam. Wij verzorgen het hele proces, van ontwerp tot en met aanleg. Tijdens een eerste afspraak komen we langs voor een kennismaking en om de beschikbare ruimte te bekijken. In goed overleg maken wij een compleet tuinontwerp op basis van jouw wensen. Zodra jij tevreden bent met het door ons aangeleverde ontwerp gaan onze specialisten aan de slag. Wij verzorgen de volledige aanleg van jouw tuin, van ontwerp tot uitvoering. Voor ons is geen uitdaging te groot.

Tuinaanleg in Veendam door Groentechniek Klomp.

Hovenierswerk in Veendam uitgevoerd door Groentechniek Klomp

Wil jij jouw tuin in Veendam en omgeving op een vakkundige manier laten onderhouden door onze hoveniers? Wij staan voor je klaar! Met meer dan 10 jaar aan ervaring, zijn wij actief als hovenier in Groningen en hovenier in Drenthe en omstreken. Wij voeren alle vormen van tuinonderhoud uit op een professionele manier met oog voor detail. Hieronder een klein overzicht van alles wat we voor jouw tuin kunnen betekenen.

Groentechniek Klomp voor al je bestratingen

Wil je een strak terras, brede oprit of een mooi looppad in je tuin? Wij kunnen je hierbij helpen! Onze werknemers beschikken over alle kennis en ervaring om jouw tuin van een strak stukje bestrating te voorzien. Of je nu een oprit bestaande uit losse klinkers wilt laten aanleggen of een terras van grote, vierkante keramische tegels. Wij draaien er onze hand niet voor om! Wil jij ook je tuin laten bestraten door de vakkundige medewerkers van Groentechniek Klomp? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Snoeiwerkzaamheden

Een nette tuin begint bij strak gesnoeide hagen, planten en bomen. Hoewel snoeiwerk op het eerste gezicht een eenvoudig klusje lijkt, is niets minder waar. Door op een verkeerde manier te snoeien kun je de vorm en toekomstige groei van planten, hagen en bomen ernstig verpesten. Soms kan het zelfs zo zijn dat deze schade zich niet meer herstelt. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of goed gereedschap om grote snoeiklussen in hun tuin uit te voeren. Dit ten nadele van al het mooie groen. Wil je er zeker van zijn dat jouw hagen, planten en bomen op een vakkundige manier gesnoeid worden met gebruik van het juiste gereedschap? Laat dan alle snoeiwerkzaamheden in je tuin uitvoeren door de ervaren medewerkers van Groentechniek Klomp. Wij zijn dé hovenier voor al je tuinonderhoud in Veendam.

Gazonaanleg en onderhoud

Een strak gemaaid, groen gazon is een ware aanwinst voor je tuin. Beschik je nog niet over een mooi gazon, maar heb je hier altijd al van gedroomd? Of ben je niet tevreden over de staat van je huidige grasveld? Laat dan jouw gazon aanleggen of onderhouden door onze medewerkers. Wij voorzien je tuin van de mooiste strakke gazons door grasmatten aan te leggen of graszaad te zaaien.

Beide technieken hebben hun eigen voor- en nadelen, maar leveren met de juiste zorg een prachtig gazon op. Met alleen een gazon aanleggen ben je er echter nog niet. Een strak, groen gazon is het resultaat van goede zorg en aandacht. Door regelmatig onkruid te verwijderen, te sproeien, en maaien kom je al heel ver. Toch heeft een gazon soms wat extra aandacht nodig. Door te verticuteren of kalk te strooien kunnen wij jouw gazon een extra zetje in de goede richting geven. Ook voor advies op het gebied van gazononderhoud staan we voor je klaar.

Gazononderhoud door Groentechniek Klomp

Erfafscheiding plaatsen en onderhouden

Behoefte aan meer privacy in je tuin? Dat snappen we bij Groentechniek Klomp maar al te goed. Je eigen tuin is een plek waar je tot rust komt en waar je jezelf kunt zijn. Om ongestoord van je favoriete boek te kunnen genieten heb je geen zin in onnodige afleiding. Een mooie erfafscheiding is daarmee niet alleen een praktische toevoeging aan je tuin, maar het verrijkt ook het karakter van je tuin. Of je nu kiest voor een natuurlijke, groene haag of een strakke, houten of betonnen schutting. Het is belangrijk dat deze goed geplaatst worden. Een scheve erfafscheiding die verzakt of verkeerd aangeplant is, bederft het uitzicht over je tuin. Laat daarom jouw haag of schutting plaatsen door ons. Wij zorgen op een vakkundige manier ervoor dat jij optimaal van je tuin en rust kunt genieten.

Erfafscheiding in Veendam

Biologische onkruidbestrijding in Veendam

Geen enkel klusje in de tuin is zo tijdrovend en frustrerend als onkruidbestrijding. Niet alleen gaat er veel tijd verloren aan het plukken van onkruid met de hand, een paar weken nadat je de hele tuin vrij van onkruid hebt gemaakt, groeit het weer terug! Onkruid zorgt er al snel voor dat je tuin onverzorgd lijkt. Laat daarom de onkruidbestrijding over aan ons. Bij Groentechniek Klomp worden we gedreven door een passie voor groen en liefde voor de natuur. Met oog op het welzijn van de natuur maken wij enkel gebruik van biologische onkruidbestrijding voor jouw tuinonderhoud in Veendam. In de strijd tegen onkruid gebruiken wij kokend water om het onkruid tot diep in de wortels te doden. Het onkruid sterft vervolgens volledig af en droogt uit. Hierna is het gedroogde onkruid makkelijk, snel en volledig te verwijderen. Voor elke tuin, groot en klein, is onze aanpak de juiste aanpak.

Parkonderhoud in Veendam

Niet alleen nemen wij het tuinonderhoud van particulieren voor onze rekening. Als hoveniersbedrijf in Veendam zetten wij ons ook in voor het grootschalig onderhoud van openbare parken in steden en dorpen. Een park is een plek waar mensen samenkomen en werk op deze manier als verbindend element binnen stad of dorp. Mensen komen er om te ontspannen, te hardlopen of om elkaar te ontmoeten. Wat de reden van hun bezoek ook mag zijn, het is belangrijk dat ze kunnen genieten van een mooi stukje onderhouden natuur. Ook voor parkonderhoud in Veendam zijn wij de dé aangewezen specialist. Door onze kennis en ervaring op een duurzame manier in te zetten kunnen wij een grote verscheidenheid aan werkzaamheden verrichten. Wij zorgen ervoor dat jullie park er op z’n mooist bij ligt.

Professionele boomverzorging door Groentechniek Klomp

Naast hovenierswerk en tuinonderhoud zijn wij bij Groentechniek Klomp gespecialiseerd in alle aspecten van boomverzorging. Van bomen snoeien tot en met stobbenfrezen, bij ons is jouw boom in goede handen. Al onze medewerkers zijn ervaren boomverzorgers die over de juiste papieren beschikken en werken volgens de hoogste veiligheidsnormen. Met jarenlange ervaring en professioneel gereedschap zijn zij de aangewezen persoon om jouw bomen te verzorgen. Wil je jouw bomen laten snoeien, controleren op ziektes of juist laten kappen? Neem dan snel contact met ons op!

Groentechniek Klomp, jouw partner voor tuinonderhoud in Veendam

Dus ben jij op zoek naar een vakkundige specialist voor al je tuinonderhoud in Veendam? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen het gehele traject van tuinontwerp tot en met aanleg en verzorging. Al onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder groenproject tot een geslaagd einde te brengen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij ons is jouw tuin in de juiste handen.

Boomverzorging door Groentechniek Klomp

Wilt u meer weten?

Offerte aanvragen