Bomen verwijderen Dedemsvaart

Op zoek naar een groen bedrijf dat de bomen in jouw achtertuin verwijderen kan? Groentechniek Klomp neemt deze gevaarlijke klus graag aan. Bomen laten verwijderen in Dedemsvaart doen onze boomverzorgers dan ook graag voor je. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring en zijn in het bezit van de juiste diploma’s. Tevens hebben wij de beschikking over specialistisch materiaal waardoor het verwijderen van bomen in Dedemsvaart een stuk eenvoudiger gaat. Naast bomen verwijderen in Dedemsvaart, zijn wij ook werkzaam als boomverzorgers in de omliggende plaatsen, zoals Balkbrug, Ommen, Rheeze, Slagharen en Lutten.

Bomen verwijderen in Dedemsvaart?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen weghalen in Dedemsvaart

Er zijn verschillende redenen denkbaar voor het verwijderen van bomen in Dedemsvaart. De boom kan een boomziekte hebben. Boomziektes bestrijden is niet altijd mogelijk en het verwijderen van de boom is dan vaak de enige optie. Veiligheid is erg belangrijk. Een andere reden voor het laten weghalen van bomen in Dedemsvaart kan dan ook stormschade zijn. Wanneer er een flinke storm heeft huisgehouden in de buurt, zijn bomen daar vaak de dupe van. Takken vormen een risico voor hun omgeving of bomen worden met wortels en al uit de grond getrokken. Ook voor het verwijderen van omgewaaide bomen staat Groentechniek Klomp voor je klaar. Wij kunnen de risicotakken snoeien of de boom in zijn geheel verwijderen. Echter, de meest voorkomende reden voor het verwijderen van bomen in Dedemsvaart is dat de boom te groot geworden is voor de tuin. De boom zorgt voor teveel schaduw en ontneemt zo andere, jonge, beplanting de kans tot ontwikkeling. De bomen kunt u dan laten weghalen door onze boomrooierij.

Bomen laten weghalen in Dedemsvaart

Bomen rooien

In veel gevallen is het nodig om de boom in zijn geheel te verwijderen, dus ook de boomwortels. Je hebt dan geen last van een achtergebleven boomstronk en de grond kan mooi egaal gemaakt worden om bijvoorbeeld over te gaan tot de bouw van een tuinhuis. Dit wordt bomen rooien genoemd. Ook bomen rooien in Dedemsvaart? Groentechniek Klomp helpt je hier graag bij. Alvorens we de boom neer gaan halen, bepalen we de valrichting. Kunnen we de boom in zijn geheel laten vallen of dient deze in gedeeltes neergehaald te worden. De meest moeilijke boom kunnen wij verwijderen. Met speciale klimtechnieken en de beschikking tot een hoogwerker moet het bomen verwijderen in Dedemsvaart dan ook geen probleem zijn. Na het rooien van de boom, kunnen wij de grond voor je egaliseren en eventueel zelfs bestraten.

Bomen kappen of bomen vellen

Wanneer je niet teveel rommel in de tuin wilt en liever geen graafwerkzaamheden ziet, is het kappen van bomen in Dedemsvaart ook mogelijk. De boomstronk laten we in dat geval staan. Deze manier van bomen verwijderen in Dedemsvaart wordt ook wel bomen vellen genoemd. We verwijderen de takken en de boom wordt deel voor deel naar beneden gebracht. De boomstronk blijft achter. Laat je de natuur zijn gang gaan, dan is deze boomstronk binnen korte tijd niet meer zichtbaar door de omringde beplanting. Maar je kunt deze boomstronk ook bijvoorbeeld gebruiken om een mooi natuurlijk tafeltje van te maken, of plaatse er een leuke bloempot op. Kom je op een later moment tot het besluit de boomstronk toch te verwijderen, dan komen wij bij je langs met onze stobbenfrees en frezen wij de boomwortels uit de grond. De gehele boomstronk wordt dan verwijderd en na egalisatie van de grond, kan deze bijvoorbeeld gebruikt worden om een terras van te maken.

Projecten van Groentechniek Klomp

Met meer dan 10 jaar ervaring, helpen wij je graag met het bomen verwijderen in Dedemsvaart. Daarnaast kunnen wij je ook met andere groene werkzaamheden van dienst zijn. Hieronder een greep uit onze afgeronde projecten.

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Boomverzorging in Dedemsvaart

Om de kans op boomziektes te verkleinen, is boomverzorging in Dedemsvaart van groot belang. Door bomen tijdig te snoeien, blijven bomen langer gezond en zijn ze beter bestand tegen rukwinden of stormen. Een goede boomverzorging start al bij het planten van de bomen. Door de bomen te verankeren, verklein je de kans op scheefgroei en zal het weghalen van de bomen minder snel een noodzaak zijn. Daarnaast wordt tijdens een onderhoudssnoei de boom ontdaan van dode takken in de boomkroon en krijgen schimmels en andere boomplagen minder kans de boom te infecteren.

Contact met de boomverzorger voor Dedemsvaart

Eén of meer bomen laten verwijderen in Dedemsvaart? Op zoek naar een groen bedrijf voor het verwijderen van omgewaaide bomen? Of wil je je bomen laten rooien door een professioneel en vakbekwaam bedrijf? Neem dan contact op met Groentechniek Klomp. Wij staan niet alleen klaar voor particulieren. Ook bedrijven, gemeentes, overheden en andere instanties kunnen voor het bomen verwijderen in Dedemsvaart bij ons terecht. Meer weten over onze diensten, ons bedrijf of benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Dedemsvaart
 

Bomen verwijderen in Dedemsvaart?

Vrijblijvend offerte aanvragen