Bomen verwijderen Apeldoorn

Bomen verwijderen in Apeldoorn is in veel gevallen een lastige klus. De huizen staan dicht op elkaar en de bomen hebben weinig ruimte om vrij te vallen. In deze gevallen is het verstandig een professionele boomrooierij in te schakelen.

Wij beschikken over de kennis, vaardigheden, diploma’s en het materiaal om bomen te kappen of rooien. Niet alleen vragen wij de noodzakelijke vergunningen aan, ook worden eventuele wegafzettingen of wegomleidingen geregeld. Op deze manier ondervindt je omgeving weinig last van het verwijderen van de bomen in Apeldoorn.

 • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
 • European Tree Worker gecertificeerd
 • Werkzaam in heel Nederland
Jouw boom laten verwijderen in Apeldoorn doen de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp veilig en snel.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen laten weghalen in Apeldoorn

Voor het verwijderen van bomen kent iedereen de eigen redenen. Zo is het mogelijk dat de boom te groot wordt in de tuin en de kans dat de boom schade aanbrengt aan omliggende gebouwen daardoor toeneemt. Dakgoten kunnen bijvoorbeeld opgetild worden door bepaalde takken of de dakpannen lopen een risico. Maar ook neemt een te grote boom met veel groene bladeren veel zon weg en houdt deze zo de ontwikkeling van jonge beplanting tegen.

Een andere reden voor het laten weghalen van bomen in Apeldoorn kan te maken hebben met boomziektes. In sommige gevallen is het mogelijk de boomziektes te bestrijden, maar wanneer dat helaas niet mogelijk is, dient de boom gekapt te worden.

Daarnaast kan het zo zijn dat het bestemmingsplan van jouw tuin veranderd is en er helaas geen ruimte meer voor de boom is. Wat de reden ook is voor het laten verwijderen van je boom in Apeldoorn, onze gecertificeerde boomverzorgers staan voor je klaar om de klus te klaren.

Wil jij je boom in Apeldoorn laten verwijderen? Dan helpen de gecertificeerde experts van Groentechniek Klomp je graag.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

De gehele boom rooien

Bij het planten van een boom wordt vaak geen rekening gehouden met het feit dat een jonge boom uitgroeit tot een grote, dikke boom. De boom wordt een sta-in-de weg en verwijderen lijkt de enige optie. Door de boom te verwijderen in Apeldoorn, krijg jij ruimte om bijvoorbeeld een tuinhuisje op die plek te bouwen. In dat geval is het belangrijk de hele boom, inclusief boomwortels weg te halen.

Het bomen rooien is ook het meest verstandig wanneer de boom ziekte vertoont. Door een boomstronk te laten zitten, zou de ziekte van de boom alsnog doorgegeven kunnen worden aan omliggende beplanting. Met het verwijderen van de boom in Apeldoorn in zijn geheel is dat niet meer mogelijk.

Heb jij in Apeldoorn een boom die verwijderd moet worden, dan kunnen de boomverzorgers van Groentechniek Klomp je hierbij helpen.

Diverse mogelijkheden voor boomverwijdering in Apeldoorn

Voor het bomen rooien zijn verschillende technieken om dit uit te voeren:

 • Met voldoende omliggende ruimte, is een vrije val mogelijk. De boom wordt dan van onderen gekapt en de gehele boom valt dan om. Daarna worden de boomwortels verwijderd.
 • Wanneer de ruimte beperkt is, wordt de boom in gedeeltes naar beneden gebracht. De boomverzorger klimt de boom in en zorgt dat deze deel voor deel naar beneden gehaald wordt. Hierna worden de boomwortels met behulp van een stobbenfrees verwijderd.
 • Is er geen valruimte, maar dient de boom wel gekapt te worden, dan hebben wij de beschikking over een telescoopkraan. Hieraan maken we de boom vast, alvorens het rooien. Wanneer de boom gekapt is, wordt deze verplaatst naar een geschikte plaats om hem te laten vallen.
Professioneel boomonderhoud laten uitvoeren betekent ook dat een ongezonde boom soms verwijderd moet worden, wat altijd veilig gebeurt door de boomverzorgers van Groentechniek Klomp.

Boomverzorging in Apeldoorn

Naast bomen verwijderen in Apeldoorn, houden wij ons ook bezig met boomverzorging. Onze boomverzorgers staan voor je klaar voor boomverzorging in Apeldoorn en de wijde omgeving daarvan. Tijdens de boomverzorging, houdt onze boomverzorger zich bezig met de volgende werkzaamheden:

 • bomen snoeien
 • boomonderhoud
 • bomen knotten
 • bomen verplaatsen
 • bomen planten
 • bomen verankeren
 • boomziektes bestrijden

Bij het bomen snoeien zijn verschillende soorten snoei te onderscheiden. Zo beginnen we bij jonge bomen al met begeleidingssnoei. Wanneer we een boom planten hebben we vaak al in ons hoofd hoe deze er over enkele jaren uit zal komen te zien. Om dat te bereiken snoeien we de bomen al in het vroege begin. De boomkroon krijgt zo de gewenste uitstraling en door afwijkende takken weg te snoeien, groeit de boom mooi de lengte in.

Om scheefgroei te voorkomen, kunnen wij de bomen verankeren voor je. We zetten de boom ondergronds of bovengronds vast. De jonge boom waait zo niet om en scheefgroei wordt voorkomen.

Het weghalen van jouw boom in Apeldoorn wordt snel en veilig uitgevoerd door onze specialisten.

De kosten voor het verwijderen van bomen in Apeldoorn

De kosten voor het verwijderen van bomen in Apeldoorn zijn uiteraard afhankelijk van verschillende onderdelen. Staat de boom vrij of is het een moeilijk te verwijderen boom? Dient er een vergunning voor aangevraagd te worden of mag hij zonder vergunningen gekapt worden?

Wat de prijs van het kappen van de boom bij jou in Apeldoorn is, is het best te bepalen wanneer onze boomverzorger bij je langs komt. Je ontvangt dan een offerte op maat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

De kosten van jouw boom verwijderen in Apeldoorn wordt op maat voor je berekend door onze ervaren boomverzorgers die de boom vervolgens gemakkelijk voor je weghalen.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Professioneel je boom laten verwijderen in Apeldoorn

Dankzij jarenlange ervaring en de jusite certificering en diploma's kun je het bomen vrewijderen in Apeldoorn met een gerust hart overlaten aan de deskundigen van Groentechniek Klomp.

Ongeacht het formaat van de boom en de omliggende situatie, jouw boom wordt verwijderd zonder schade te berokkenen aan de omgeving.

Neem snel contact op of vraag direct een offerte aan, dan komt er zo snel mogelijk iemand bij je langs.

Jouw boom laten verwijderen uit Apeldoorn gebeurt zonder zorgen en met het grootste vertrouwen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.