Bosbeheer in Drenthe

Hoewel een bos een stukje natuur is waar je het liefst zo min mogelijk aan zit, is het toch belangrijk voor het houden van een mooi, veilig en gezond bos om enig bosonderhoud te plegen. Groentechniek Klomp voert het bosbeheer in Drenthe graag voor je uit en beschikt over de juiste kennis en materialen om jouw bos efficiënt in topconditie te houden.

Bosbeheer in Drenthe uitbesteden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bosbeheer in Drenthe voor een veilig en gezond bos

Beheer jij een stuk bos als particulier? Of gaat het om een stuk bos op een camping of vakantiepark? Dan is het belangrijk dat jouw bosonderhoud in Drenthe op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wordt het bos verwaarloosd of wordt het onderhoud niet op de juiste manier uitgevoerd, dan kan dit namelijk op den duur een risico vormen. Denk hierbij aan dode of oude takken die naar beneden kunnen vallen en een gevaar kunnen vormen voor mens en dier. Door samen met Groentechniek Klomp een goed plan op te stellen voor jouw bosbeheer in Drenthe, blijft jouw stuk bos veilig en gezond.

Waarom je bos onderhouden in Drenthe zo belangrijk is:

  • Op deze manier blijft het bos een mooie en fijne plek om te zijn
  • Een goed onderhouden bos is een veilige en begaanbare plek
  • Het bosbeheer in Drenthe draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf of woning
Bosbeheer in Drenthe zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een veilig en gezond bos.

Compleet bosonderhoud in Drenthe met Groentechniek Klomp

Groentechniek Klomp verzorgt jouw bosbeheer in Drenthe van A tot Z. Samen met jou wordt er een plan opgesteld met taken die er moeten worden verricht tijdens het bosonderhoud.

Taken die vallen onder het bosbeheer in Drenthe zijn:

  • Het verwijderen van oude of risicovolle takken
  • Maaiwerkzaamheden uitvoeren
  • Boomziektes en plagen bestrijden
  • Snoeien van bomen, struiken en hagen (uitdunnen)
  • Wandelpaden vrij en toegankelijk houden door te snoeien

Het opstellen van een bosbeheerplan

Een bosbeheerplan is er om te zorgen dat beide partijen weten wat er moet gebeuren in het bos en wanneer deze taken worden uitgevoerd. Je zou het bosbeheer dan ook kunnen opdelen in drie stappen: de planning, uitvoering en evaluatie. Deze stappen en het bosbeheerplan zorgen ervoor dat er een duidelijk overzicht is van wat er de komende jaren in het bos moet gebeuren. Hierbij wordt gekeken naar de lange termijn visie voor uw bos en wat er nodig is voor het gezond en veilig laten groeien van het bos.

Wil je een bosbeheerplan opstellen samen Groentechniek Klomp zodat je verzekerd bent van een bos dat altijd in topconditie verkeerd? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het bosonderhoud in Drenthe begint altijd met het opstellen van een bosbeheerplan.

Bosbeheer in Drenthe door Groentechniek Klomp

Groentechniek Klomp heeft ruim 10 jaar ervaring in groenonderhoud, landgoed beheer en bosonderhoud en is daarom de perfecte partner voor jouw bosbeheer in Drenthe. Maar niet alleen in Drenthe voeren wij graag het bosonderhoud van jouw bos uit, ook wanneer je op zoek bent naar een partner voor bosbeheer in Overijssel, bosbeheer in Gelderland of bosbeheer in Groningen kun je bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste (specialistische) materialen, kennis en klimtechnieken om jouw bos zo effectief mogelijk te kunnen onderhouden.

Meer informatie over bosonderhoud in Drenthe

Heb je vragen over het onderhoud van je bos in Drenthe? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het inschakelen van een bosbeheerder in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je snel te woord te staan en je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bosbeheer in Drenthe uitbesteden?

Vrijblijvend offerte aanvragen