Bosbeheer in Groningen

Ben jij eigenaar van een prachtig bosperceel aan huis of rondom jouw bedrijf? Ondanks dat jij er waarschijnlijk geen tijd voor hebt, is het belangrijk dat je het bos niet zijn gang laat gaan. Bomen kunnen elkaar verdrukken en dat kan behoorlijk wat risico’s met zich meebrengen. Met bosbeheer in Groningen door Groentechniek Klomp weet je zeker dat jouw bos veilig en gezond blijft, zonder dat je er zelf veel tijd aan hoeft te besteden.

Bosbeheer in Groningen uitbesteden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom kiezen voor bosbeheer in Groningen?

Het onderhouden van grote bospercelen kan een hoop stress opleveren, en dat snappen we bij Groentechniek Klomp maar al te goed. Het bos inspecteren, bomen verwijderen of takken snoeien zijn immers zaken waar veel kennis en ervaring voor nodig is. Groentechniek Klomp zorgt ervoor dat het bos wordt onderhouden en beschermd, zodat je er weer van kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele risico’s. Samen met jou stellen we een bosbeheerplan op waarin duidelijk wordt hoe we jouw bos vitaal en veilig kunnen houden.

  • Met bosonderhoud in Groningen zorg je ervoor dat jouw bos een veilige plek is én blijft
  • Jouw bos blijft met bosbeheer een toegankelijke en fijne plek voor mens en dier
  • Een goed onderhouden bos zorgt tegelijkertijd voor een betere uitstraling van jouw woning of bedrijf
  • Je kunt Groentechniek Klomp inschakelen voor zowel bosbeheer en groenonderhoud als landgoed beheer
Groentechniek Klomp is met ruim 10 jaar ervaring de perfecte partij voor bosbeheer in Groningen.

De bosbeheerder in Groningen zorgt voor een veilig bos

Het is bij een groot stuk bos belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Als onderhoud aan jouw bos in Groningen niet regelmatig wordt bijgehouden, kan overwoekering ontstaan. Bij campings of vakantieparken met grote bospercelen bijvoorbeeld kunnen hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Wanneer bomen elkaar verdrukken kunnen dode bomen en oude takken een risico vormen voor de mensen in het bos.

Groentechniek Klomp kan door middel van bosbeheer in Groningen jouw bos veilig en toegankelijk houden. De bosbeheerder doet regelmatig controles waardoor op tijd ingrepen kunnen worden gedaan. Zo weet jij zeker dat het bos door de extra ruimte voldoende groeimogelijkheden heeft.

Welke werkzaamheden vallen onder bosonderhoud in Groningen?

Een bos onderhouden in Groningen vraagt om specialistische kennis rondom alle aspecten op het gebied van bosbeheer. In het bosbeheerplan wordt gekeken naar welke taken de bosbeheerder moet uitvoeren om het bos sterk en gezond te houden. Voorbeelden van taken die onder bosonderhoud vallen zijn:

  • Het bos toegankelijk houden door de wandelpaden te snoeien
  • Regelmatig maaiwerkzaamheden uitvoeren
  • Voor zowel zakelijk als particulier bossen of bospercelen uitdunnen
  • Dode of oude takken die een risico vormen snoeien
  • Controleren (en bestrijden) van boomziektes en plagen
Met bos beheer in Groningen houdt Groentechniek Klomp op regelmatige basis jouw bosperceel in de gaten.

Jouw bos onderhouden door middel van een bosbeheerplan

Wat is er nu precies nodig om het bos sterk en gezond te houden? Dat bespreken we in het bosbeheerplan. Samen met jou kijken we naar een planning op basis van jouw wensen, waarna deze planning wordt uitgevoerd en geëvalueerd. Zo komt naar voren wat de lange termijn visie voor jouw bosperceel is en welke werkzaamheden de bosbeheerder in Groningen zal uitvoeren. Ben je juist op zoek naar een partner voor bosbeheer in Den Haag, bosbeheer in Friesland of bosbeheer in Flevoland? Ook dan staat Groentechniek Klomp graag voor je klaar.

Bosonderhoud in Groningen door Groentechniek Klomp

Op het gebied van bosbeheer in Groningen heeft Groentechniek Klomp ruime kennis en ervaring en blijven we continue ontwikkelen. Zo zijn wij een veelzijdig groen onderhoud bedrijf dat op vele vlakken kan worden ingezet. Of het nu gaat om het uitdunnen van bossen om ruimte te maken of snoeien van dode takken, wij zorgen dat jouw bos gezond en vitaal blijft. Met specialistisch materiaal en klimtechnieken kunnen we jouw bos onderhouden in Groningen zodat deze er altijd veilig en verzorgd bij ligt.

Vragen, informatie en advies over bosbeheer in Groningen

Wil jij een professioneel, ervaren bedrijf inschakelen voor jouw bosbeheer in Groningen? Met Groentechniek Klomp als partner in bosbeheer hoef jij niet verder te zoeken. Als je graag wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen of als je liever eerst meer informatie wilt verkrijgen over onze diensten kun je altijd contact met ons opnemen. De medewerkers van Groentechniek Klomp staan je graag te woord.

Bosbeheer in Groningen uitbesteden?

Vrijblijvend offerte aanvragen