Bomen verwijderen in Hengelo

Ga jij jouw tuin of terrein opnieuw laten aanleggen en ben je op zoek naar een bedrijf die het bomen verwijderen in Hengelo voor jou uit kan voeren? Onze boomexperts voeren deze werkzaamheden graag voor je uit.

Ons team heeft jarenlange ervaring, brede kennis van bomen en alles wat daarbij komt kijken en bovendien een diepgewortelde passie voor groen. Het bomen verwijderen is bij ons in goede handen.

Van bomen kappen tot omgewaaide bomen verwijderen, wij kunnen alle werkzaamheden voor je uitvoeren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Bomen verwijderen in Hengelo wordt veilig en snel uitgevoerd door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Bomen kappen in Hengelo

Bomen kappen, ook wel bomen vellen genoemd, stamt uit de tijd dat bomen werden gekapt met een bijl. Omdat een bijl het enige was wat men kon gebruiken voor het bomen kappen, bleef de boomstronk altijd in de grond zitten.

Ook vandaag de dag houdt bomen kappen in dat de boomstronk in de grond blijft zitten. In de meeste gevallen is deze boomstronk geen probleem. Hij verdwijnt makkelijk tussen allerlei beplanting. Daarnaast maken mensen regelmatig een tafeltje, een krukje of een beeld van een boomstronk.

Ons ervaren team staat voor je klaar om het bomen kappen op vakkundige wijze uit te voeren.

Ook in Hengelo je bomen verwijderen doen onze experts graag en zorgvuldig voor je.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

Boomstronk verwijderen in Hengelo

Heb jij recent, of al een tijdje geleden, een boom laten kappen en wil je alsnog de boomstronk laten verwijderen? Een boomstronk verwijderen is een zware klus die veel vakspecifieke kennis van zowel bomen als grond vereist. Beschik je niet over deze kennis? Dan is het af te raden om het boomstronk verwijderen zelf uit te voeren.

Wij voeren het boomstronk verwijderen graag voor je uit. We zijn in het bezit van de juiste machines en kennis om het boomstronk verwijderen in Hengelo op vakkundige wijze uit te voeren.

In Hengelo je bomen verwijderen besteed je natuurlijk uit aan de deskundigen van Groentechniek Klomp.

Bomen rooien in Hengelo

Wil je het bomen kappen en boomstronk verwijderen in één keer laten uitvoeren? Dan is bomen rooien een betere keuze.

Bomen rooien houdt in dat een boom met wortel en al verwijderd wordt. Het voordeel van bomen rooien ten opzichte van bomen kappen, is het feit dat bomen rooien de boom in zijn geheel laat verdwijnen. Dat betekent dat de grond na het bomen rooien volledig vrij is en er geen boomstronk in de grond blijft zitten die je later alsnog moet laten verwijderen.

Wil jij één of meerdere bomen rooien? Onze gecertificeerde boomverzorgers voeren het bomen rooien graag voor je uit. Door het bomen rooien in Hengelo uit te laten voeren door ons ervaren en vakkundige team, weet je zeker dat jouw bomen op een veilige manier verwijderd worden.

Een hele boom rooien in Hengelo gebeurt veilig om schade aan de omgeving te voorkomen.

Omgewaaide bomen laten verwijderen in Hengelo

Een flinke storm richt vaak veel schade aan in de natuur. Gewassen waaien plat, struiken waaien uit elkaar en bomen waaien om. Vooral de omgewaaide bomen kunnen voor veel overlast zorgen. Ze pletten auto’s, vallen op woningen en blokkeren wegen.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken is het van groot belang dat omgewaaide bomen zo snel mogelijk verwijderd worden. Omgewaaide bomen verwijderen is een ingewikkelde klus, zeker als het bomen betreft die op woningen of andere eigendommen zijn gevallen.

Onze ervaren boomwerkers voeren het omgewaaide bomen verwijderen in Hengelo zo uit dat de schade beperkt blijft en het dagelijkse leven zo snel mogelijk weer hervat kan worden. Jouw omgewaaide bomen verwijderen kunnen wij geheel zelfstandig uitvoeren, maar dit kan ook in samenwerking met andere groentechniekbedrijven of de brandweer. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Het is ontzettend belangrijk dat omgewaaide bomen verwijderen in Hengelo veilig en snel gebeurt, dit doen onze gecertificeerde boomverzorgers graag voor je.

Bomen verwijderen voorkomen? Laat je boomverzorging aan ons over

Worden er bij jouw woning of op jouw terrein binnenkort een aantal bomen verwijderd vanwege een verkeerde groeiwijze of een boomziekte en wil je het bomen verwijderen in de toekomst voorkomen? Dan is goede boomverzorging van groot belang.

Door de boomverzorging in Hengelo over te laten aan onze experts hoeven je bomen niet gekapt te worden om dit soort redenen in de toekomst en kun jij jarenlang genieten van gezonde, veilige en sterke bomen.

Een boom verwijderen in Hengelo laat je uitvoeren door de ervaren experts van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Meer informatie over bomen verwijderen in Hengelo?

Voor alle boomverwijderingsklussen staan onze gecertificeerde boomverzorgers voor je klaar. Vanuit jarenlange ervaring en brede kennis van zaken kunnen wij jou garanderen dat wij het bomen verwijderen in Hengelo veilig en efficiënt uit kunnen voeren.

Wil je meer weten over ons bedrijf of dienstenpakket of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

In Hengelo jouw boom verwijderen laat je doen door de deskundigen van Groentechniek Klomp, want zij doen dit veilig en snel.