Bomen verwijderen in Echten

Wil jij één of meerdere bomen verwijderen in Echten? Het verwijderen van bomen kan om verschillende redenen worden uitgevoerd. Zo kan een boom in de weg staan, kan hij ziek zijn of gevaar opleveren voor zijn omgeving. Bomen verwijderen kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd. Zo kan je ervoor kiezen om alleen de kroon en de stam te verwijderen en de stronk te laten zitten, maar is het ook mogelijk om de boom in zijn geheel te laten verwijderen. Groentechniek Klomp voert alle vormen van bomen verwijderen graag voor je uit.

Bomen verwijderen in Echten?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bomen kappen in Echten

Eén van de meest bekende manieren om een boom te verwijderen is door deze te kappen. Het kappen van bomen houdt in dat de stam en de kroon van de boom verwijderd worden. De boomstronk blijft in de grond zitten. Deze boomstronk veroorzaakt in de meeste gevallen geen problemen. De omringende begroeiing groeit er binnen een aantal weken overheen. Daarnaast kan een boomstronk gebruikt worden als tafeltje voor een mooie bloempot, waardoor een boomstronk ook een hoge decoratieve waarde kan hebben. Om de kans op bijkomende schade zo klein mogelijk te houden, kappen wij bomen altijd in delen. Zo wordt de boom op een veilige wijze verwijderd. Wil jij één of meerdere bomen laten kappen? Groentechniek Klomp voert deze vorm van bomen verwijderen in Echten graag voor je uit.

Bomen laten kappen in Echten

Boomstronken laten verwijderen

Heb jij in het verleden één of meerdere bomen laten kappen en staan de boomstronken nu toch in de weg van nieuwe plannen? Dan is het uiteraard mogelijk om de boomstronk alsnog te laten verwijderen. Het verwijderen van een boomstronk kan alleen worden uitgevoerd met een speciale machine, ook wel een stobbenvrees genoemd. Groentechniek Klomp beschikt over een eigen stobbenvrees. Wil jij één of meerdere boomstronken laten verwijderen in Echten? Het boomstronk verwijderen is bij ons in goede handen. Wij zijn je graag van dienst.

Bomen rooien in Echten

Laat jij het kappen van een boom en het verwijderen van de boomstronk liever in één keer uitvoeren? Dan is bomen rooien de beste vorm van bomen verwijderen. Bij het bomen rooien wordt de boom in zijn geheel verwijderd. Groentechniek Klomp voert het bomen rooien altijd in fases uit. Zo worden de kroon en de stam van de boom in delen verwijderd. Door in boom in delen te kappen en niet in zijn geheel om te zagen is de kans op bijkomende schade minimaal. Heb je vragen over het bomen rooien in Echten of wil je deze klus door onze boomwerkers laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bomen rooien in Echten

Projecten van Groentechniek Klomp

Naast het verwijderen van bomen houden wij ons ook bezig met andere 'groene' werkzaamheden. Neem hier een kijkje in onze projecten.

Lees verder Bos aanplanten in Duitsland

Bos aanplanten in Duitsland

Lees verder Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Boomveiligheids controles uitvoeren diverse gemeenten

Lees verder 6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

6600 Bomen snoeien voor gemeente Hoogeveen

Lees verder Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Bomen toppen en rooien Van der Valk hotel Lelystad

Lees verder Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Aanpak exoten Reuzenberenklauw voor de Gemeente Groningen

Lees verder Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Japanse duizendknoop bestrijden in Laren

Omgewaaide bomen laten verwijderen in Echten

Alhoewel de meeste bomen goed bestand zijn tegen harde wind, kan het voorkomen dat na een flinke storm er toch een aantal bomen zijn omgevallen. Vaak zijn deze bomen ziek, oud, vergroeid of hebben ze een andere afwijking waardoor de kans op omwaaien groter is. Omgewaaide bomen kunnen behoorlijk veel overlast veroorzaken. Zo kunnen ze doorgangen versperren, wegen blokkeren en auto’s, huizen en andere gebouwen flink vernielen. Het is belangrijk dat omgewaaide bomen zo snel mogelijk verwijderd worden, om de overlast tot het minimum te beperken. Het verwijderen van omgewaaide bomen is echter niet zonder gevaren. Zeker wanneer bomen op woningen of andere gebouwen zijn gevallen, brengt het verwijderen veel risico’s met zich mee. Groentechniek Klomp heeft jarenlange ervaring op het gebied van omgewaaide bomen verwijderen. Geen klus is ons te groot. Ons team is in staat om zelfstandig te werken, maar wij kunnen het verwijderen van omgewaaide bomen ook uitvoeren in samenwerking met de brandweer of een ander boomverwijderingsbedrijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Omgewaaide bomen laten verwijderen door Groentechniek Klomp in Echten

Contact opnemen met Groentechniek Klomp

Wil jij één of meerdere bomen laten kappen of rooien, een omgewaaide boom laten verwijderen of die vervelende boomstronk in jouw tuin laten verwijderen? Voor alle vormen van bomen verwijderen in Echten ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Tevens kun je bij ons terecht voor boomverzorging in Echten. Wat de klus ook is, wij zijn je graag van dienst. Jouw bomen zijn bij ons in goede handen. Heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Bomen verwijderen in Echten?

Vrijblijvend offerte aanvragen