Bomen verwijderen in Amstelveen

Het verwijderen van bomen in Amstelveen is vaak een specialistische klus. Tussen de volgebouwde straten en tuinen dienen er zo nu en dan eens bomen verwijderd te worden. Deze taak is dan vaak weggelegd voor een professionele boomverzorger. Wanneer je kiest voor Groentechniek Klomp, kies je voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste materialen en technieken om de boom op de beste manier te verwijderen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bomen kappen, zijn ook de meest lastige bomen geen probleem voor onze medewerkers. Daarbij staat veiligheid ten alle tijden voorop.

Bomen verwijderen in Amstelveen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

De boom in zijn geheel rooien

Voor het verwijderen van bomen zijn vele redenen bekend. Wellicht is de boom een sta in de weg geworden en wil je hem verwijderen in je achtertuin in Amstelveen. Ook wanneer een boom een ziekte vertoont is het verstandig deze in zijn geheel te verwijderen. Achtergebleven boomwortels zouden immers de ziekte door kunnen geven aan omliggende beplanting. Deze vorm van bomen kappen wordt bomen rooien genoemd. Tijdens het bomen rooien wordt de gehele boom verwijderd, ook de boomstronk met de boomwortels halen we hierbij weg. Het grote voordeel van bomen rooien, is dat de plek van de boom nu weer volop gebruikt kan gaan worden voor andere activiteiten. Voor het verwijderen van bomen in Amstelveen kennen we verschillende technieken:

  • Vrij val: de boom heeft genoeg ruimte om neer te gaan, zonder dat er bij omliggende gebouwen schade wordt aangebracht. In dit geval kappen we de boom en laten we de boom in zijn geheel halen.
  • In gedeeltes: De boom wordt al klimmend deel voor deel gekapt en in stukken naar beneden gehaald.
  • Met behulp van telescoopkraan: Wanneer de boom geen ruimte heeft om te vallen, kunnen we de boom vastzetten aan de telescoopkraan, zodat deze hem vasthoudt terwijl de boomverzorger de boom omkapt.

Voor het verwijderen van bomen in Amstelveen is een vergunning vaak noodzakelijk. Groentechniek Klomp helpt je bij het aanvragen hiervan en regelt tevens de overige vergunningen voor wegafzettingen en omleidingen. De boom kan dan op een veilige manier door ons gerooid worden.

Bomen verwijderen Amstelveen

Het weghalen van bomen in Amstelveen

Groentechniek Klomp staat voor je klaar voor het weghalen van bomen in Amstelveen. In ons kikkerlandje kan het weer soms aardig tekeer gaan. Harde winden brengen daarbij bomen schade toe. De bomen die stormschade opgelopen hebben kunnen een gevaar gaan vormen voor hun omgeving wanneer je ze aan hun lot overlaat. Uiteraard willen we dit voorkomen. Het laten weghalen van de boom bij jou in Amstelveen is dan een goede optie. Voor deze klus neem je contact op met ons boomverzorgingsbedrijf. Ook boomstronken verwijderen of boomwortels verwijderen in Amstelveen doen wij voor je. Dat kan op meerdere manieren. Zo kunnen wij de wortels met een speciale stobbenfrees wegfrezen. Deze techniek gebruiken wij over het algemeen het meest. Mocht het met een stobbenfrees niet lukken om de een of andere reden dan zouden we de boomwortels met zoutzuur weg kunnen halen of chemisch kunnen verwijderen. Deze technieken kennen niet onze voorkeur. Bij het wegfrezen van de boomwortels blijven slechts houtsnippers over. Wanner je dat wenst, kunnen wij deze voor je afvoeren.

Boomverzorging in Amstelveen

Onze boomspecialisten hebben uiteraard een brede kennis van zaken. Ook voor de boomverzorging in Amstelveen, neem je daarom contact met Groentechniek Klomp op. Wij kunnen bijvoorbeeld het boomonderhoud op ons nemen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld jaarlijks de bomen controleren op ziekte en gezondheid en je advies geven ten opzichte van de verzorging van de boom. Maar we komen ook bij je in Amstelveen langs voor het bomen snoeien. Denk hierbij aan begeleidingssnoei, onderhoudssnoei of het verwijderen van dode takken of risicotakken.

Boomsverzorging in Amstelveen

De kosten voor het verwijderen van bomen in Amstelveen

Wat de prijs is voor het verwijderen van bomen bij jou in Amstelveen, is afhankelijk van de situatie. Is de boom eenvoudig te verwijderen, dan liggen de kosten uiteraard lager dan wanneer de boom in een lastige positie staat. Om je een goed beeld van de kosten te geven, komen we graag bij je langs om een offerte op maat te maken. Meer informatie over het laten weghalen van bomen in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Bomen verwijderen in Amstelveen?

Vrijblijvend offerte aanvragen