Bomen verwijderen in Amstelveen

Het verwijderen van bomen in Amstelveen is vaak een specialistische klus. Tussen de volgebouwde straten en tuinen dienen er zo nu en dan eens bomen verwijderd te worden. Deze taak kun je het beste overlaten aan een professionele boomverzorger. Wanneer je kiest voor Groentechniek Klomp, kies je voor deskundigheid en betrouwbaarheid.

Onze boomverzorgers beschikken over de juiste materialen en technieken om op de beste manier jouw bomen te verwijderen in Amstelveen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bomen kappen, zijn ook de meest lastige bomen geen probleem voor onze specialisten. Daarbij staat veiligheid ten alle tijden voorop.

  • 10+ jaar ervaring in boomverzorging
  • European Tree Worker gecertificeerd
  • Werkzaam in heel Nederland
Laat jouw bomen verwijderen in Amstelveen door de gecertificeerde boomverzorgers van Groentechniek Klomp.
10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

Het weghalen van bomen in Amstelveen

Voor het verwijderen van bomen zijn vele redenen bekend. Wellicht is de boom een sta in de weg geworden en wil je hem verwijderen in je achtertuin in Amstelveen. Ook wanneer een boom een ziekte vertoont is het verstandig deze in zijn geheel te verwijderen. Achtergebleven boomwortels zouden immers de ziekte door kunnen geven aan omliggende beplanting.

Onze gecertificeerde boomverzorgers staan voor je klaar voor het weghalen van bomen in Amstelveen. In ons kikkerlandje kan het weer soms aardig tekeer gaan. Harde winden brengen daarbij bomen schade toe. De bomen die stormschade opgelopen hebben kunnen een gevaar gaan vormen voor hun omgeving wanneer je ze aan hun lot overlaat. Uiteraard willen we dit voorkomen. Het laten weghalen van de boom bij jou in Amstelveen is dan een goede optie. Voor deze klus neem je contact op met ons boomverzorgingsbedrijf.

Laat jouw bomen weghalen uit Amstelveen op een veilige en snelle manier door de experts van Groentechniek Klomp.

Onze klanten aan het woord

Walther en zijn mannen hebben voor ons twee grote platanen verwijderd waaronder een boom van zo'n 15 meter hoogte. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan met minimale overlast. Ook nog eens tegen een heel schappelijke prijs. Ik raad ze van harte aan!

D
Dennis W

Deskundig en heel vriendelijk jonge mannen. Waren op tijd zoals afgesproken. Heel veel coniferen verwijderd. Alles netjes opgeruimd. We zijn heel tevreden! Toppie!

L
Ludy Atteveld

Dit bedrijf heeft bij ons gisteren 3 hoge bomen verwijderd en alles netjes afgevoerd voor een prima prijs!

I
Inez Zijlstra

Een greep uit onze projecten

De boom in zijn geheel rooien

Ook boomstronken verwijderen of boomwortels verwijderen in Amstelveen doen wij voor je. Dat kan op meerdere manieren. Zo kunnen wij de wortels met een speciale stobbenfrees wegfrezen. Deze techniek gebruiken wij over het algemeen het meest. Bij het wegfrezen van de boomwortels blijven slechts houtsnippers over. Wanner je dat wenst, voeren wij deze voor je af.

Mocht het met een stobbenfrees niet lukkendan zouden we de boomwortels met zoutzuur weg kunnen halen of chemisch kunnen verwijderen. Deze technieken kennen niet onze voorkeur.

Tijdens het bomen rooien wordt de gehele boom verwijderd, ook de boomstronk met de boomwortels halen we hierbij weg. Het grote voordeel van bomen rooien, is dat de plek van de boom nu weer volop gebruikt kan worden voor andere activiteiten. Voor het verwijderen van bomen in Amstelveen kennen we verschillende technieken:

  • Vrij val: De boom heeft genoeg ruimte om neer te gaan, zonder dat er bij omliggende gebouwen schade wordt aangebracht. In dit geval kappen we de boom en laten we de boom in zijn geheel vallen.
  • In gedeeltes: De boom wordt al klimmend door onze gecertificeerde boomverzorger deel voor deel gekapt en in stukken naar beneden gehaald.
  • Met de telescoopkraan: Wanneer de boom geen ruimte heeft om te vallen, kunnen we de boom vastzetten aan de telescoopkraan, zodat deze hem vasthoudt terwijl de boomverzorger de boom omkapt.
In Amstelveen bomen verwijderen doen onze gecertificeerde boomverzorgers zorgvuldig, veilig en toch snel.

Boomverzorging in Amstelveen

Voor het verwijderen van bomen in Amstelveen is een vergunning vaak noodzakelijk. Groentechniek Klomp helpt je bij het aanvragen hiervan en regelt tevens de overige vergunningen voor wegafzettingen en omleidingen. De boom kan dan op een veilige manier door ons gerooid worden.

Onze boomspecialisten hebben uiteraard een brede kennis van zaken. Wil je jouw boom niet laten verwijderen, maar juist in top gezondheid krijgen? Ook voor je boomverzorging in Amstelveen neem je dan contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld het boomonderhoud op ons nemen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld jaarlijks de bomen controleren op de gezondheid en of er ziektes ontwikkelen. Daarnaast ontvang je advies over de verzorging van de boom. Maar we komen ook bij je langs voor het bomen snoeien. Denk hierbij aan begeleidingssnoei, onderhoudssnoei of het verwijderen van dode takken of risicotakken.

Jouw bomen laten weghalen in Amstelveen doe je door de ervaren deskundigen van Groentechniek Klomp.

10+ jaar ervaring

In alle onderdelen van boomverzorging

Persoonlijke & concrete aanpak

Altijd een advies op maat

Ruim 40 geavanceerde machines

Altijd het juiste gereedschap voor jouw klus

De kosten voor het verwijderen van bomen in Amstelveen

Wat de prijs is voor het verwijderen van bomen bij jou in Amstelveen, is afhankelijk van de situatie. Is de boom eenvoudig te verwijderen, dan liggen de kosten uiteraard lager dan wanneer de boom in een lastige positie of drukke omgeving staat.

Om je een goed beeld van de kosten te geven, komen we graag bij je langs om een offerte op maat te maken. MWil je meer informatie over het laten weghalen van bomen in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We helpen jou en je bomen graag verder.

Laat veilig en snel jouw boom verwijderen in Amstelveen door de experts van Groentechniek Klomp.