Landgoed en erfonderhoud

Landgoed en erfonderhoud

Ook voor grote klussen neem je contact op met Groentechniek Klomp. Bezit jij veel grond rondom een landgoed of boerderij en kost het je steeds veel tijd om het onderhoud van het landgoed of erf te verzorgen? Dan schakel je Groentechniek Klomp in voor het erfonderhoud of het landgoedonderhoud. Deze grote klussen vragen om specifieke kennis en vaardigheden.

Landgoed of erf laten onderhouden?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Specifiek materiaal voor landgoedonderhoud

Een landgoed is een flink stuk grond rondom een fraai landhuis. De onderhoud van deze grote oppervlakte tuin is vaak tijdrovend en een specialistisch werkje. Voor deze klus heb je dan ook specifieke kennis en vaardigheden nodig. Ook is het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van specifiek materiaal. Groentechniek Klomp beschikt over een eigen mini kraan, hoogwerker en tractor. Deze grote klus is dan ook geen probleem voor onze medewerkers.

Erfonderhoud door Groentechniek Klomp

Grote stukken grond rondom boerderijen vragen vaak om veel onderhoud. Ook voor erfgoedonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Naast het specifieke materiaal waarover wij de beschikking hebben, hebben wij ook de kennis v oor het landgoedonderhoud in ons team. Onkruidbestrijding bij grote stukken land, zoals erven, neemt vaak veel tijd in beslag. Wij maken geen gebruik van chemische onkruidbestrijding, maar branden met specialistisch materiaal het onkruid weg.

Werkzaamheden, enkele voorbeelden

Er zijn verschillende werkzaamheden omtrent landgoed onderhoud en erfonderhoud die wij voor je kunnen uitvoeren:

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, hebben wij verschillend specifiek materiaal tot onze beschikking die wij ten alle tijden voor het erfonderhoud of het landgoedonderhoud in kunnen zetten. Groentechniek Klomp is dan ook niet afhankelijk van derden en kan direct met de klus aan de slag.

Erfonderhoud