Boomverzorger

Boomverzorger

 

Op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in jouw omgeving? Dan ben je bij Groentechniek Klomp aan het juiste adres. Onze boomverzorger is gespecialiseerd in boomverzorging en houdt zich onder andere bezig met boomonderhoud, bomen snoeien, boomziektes bestrijden en bomen verwijderen. Wij zijn al vele jaren actief en kunnen je met onze ervaring dan ook uitstekend informeren en adviseren op het gebied van boomverzorging.

De boomverzorger voor al je werkzaamheden

Als boomverzorgingsbedrijf houden we ons bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van boomverzorging. Onze boomverzorger heeft vele jaren ervaring en kan je bijvoorbeeld helpen met de volgende werkzaamheden:

 • Bomen snoeien
  Als boomverzorgingsbedrijf weten wij wanneer de tijd het best is om bomen te snoeien. Daarnaast beschikken wij over verschillende klimtechnieken en materialen om de bomen op de juiste wijze te snoeien.
 • Boomonderhoud
  Het is van groot belang oom je bomen goed te verzorgen. Boomonderhoud is dan ook zeer belangrijk. Onze boomverzorgers adviseren en ondersteunen je bij het onderhouden van de bomen.
 • Boomziektes bestrijden
  Zieke bomen kunnen een groot probleem vormen voor hun omgeving. Wij helpen je met het vaststellen van de boomziekte, geven je hierin advies en bestrijden de ziekte indien mogelijk.
 • Bomen verwijderen
  Wanneer je een boom in je tuin hebt die gekapt dient te worden, laat je de boom verwijderen door onze boomverzorger. De meest lastige bomen worden door ons verwijderd!

Klimtechnieken

De boomverzorger van Groentechniek Klomp klimt op een veilige manier in bomen. Dankzij de vele klimtechnieken die hij beheerst, kunnen de meest moeilijke takken eenvoudig gesnoeid of gekapt worden. Zo worden ook de plekken waar je met een hoogwerker niet bij kunt komen, bereikt. Door de boomverzorging goed bij te houden, voorkom je vervelende en gevaarlijke situaties. Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp kan je uitstekend advies geven op het gebied van bomen kappen en bomen rooien. Ook wanneer de boom in je tuin stormschade heeft opgelopen, kunnen wij je van dienst zijn.

Boomverzorging op maat

Door bomen goed te onderhouden heb je jarenlang plezier van ze. Met gericht snoeien, voorkom je situaties waarbij de boom volledig gerooid of gekapt moet worden. Door gevaarlijke takken weg te snoeien en zieke bomen te behandelen, indien mogelijk, ben je verzekerd van nog vele extra jaren boomplezier.

Boomverzorgingsbedrijf voor jouw regio

Uiteraard kun je zelf heel wat tuinklussen doen. Echter sommige werkzaamheden vereisen vakkundigheid en professionaliteit. Bijvoorbeeld voor het kappen van moeilijke bomen of het knotten van fruitbomen en dergelijke. In dat geval neem je contact op met de boomspecialist. Boomverzorgingsbedrijf Groentechniek Klomp is gevestigd in Nieuweroord, Hoogeveen, Drenthe. Wij zijn werkzaam in de brede omgeving van Hoogeveen. Je vindt ons niet alleen in Drenthe, maar ook in Overijssel kun je van onze diensten gebruik maken. Op zoek naar advies over de bomen in je tuin? Ook dan neem je contact met ons op.